به گزارش شهریار و به نقل از ایرنا، آرمان اکبری، روز یکشنبه اعلام کرد: تعمیرات دورهای واحد یک با هدف ارتقای عملکرد و آمادگی نیروگاه برای تامین برق در ایام اوج مصرف تابستان، طبق برنامهریزی انجام شد و در زمان مقرر به پایان رسید.
وی افزود: اقدامات متعدد تعمیراتی در بخشهای مختلف نیروگاه انجام شد که یکی از مهمترین آنها تعویض قسمتی از پکینگهای(سطح انتقال حرارت) معیوب برج خنککن، سرویس و آمادهسازی فنهای برج، لایروبی استخرهای برج خنککن و استخرهای آب نرم شیمی بود که موجب بهبود عملکرد سیستمهای خنککننده و افزایش بازدهی کلی نیروگاه شد.
وی از شستوشوی پیشگرمکنهای هوای بویلر(دستگاه تولید بخار برای ایجاد برق)، هیدرو تست بویلر(تست نشت)، رفع نشتی در المانهای بویلر، شستوشوی لولههای کندانسور(اجزای کنترل دما)، سرویس فنهای برج خنککن و انجام آزمایش های ابزار دقیق و الکتریکی خبر داد و گفت: تمام این موارد با هدف افزایش پایداری و ارتقای ایمنی و راندمان واحد یک انجام شد.
اکبری به اقدامات ویژهای در زمینه تجهیزات آب دمینه و اصلاح مسیرهای ابزار دقیق اشاره کرد و افزود: این تعمیرات دورهای به منظور بازگشت واحد به ظرفیت عملیاتی خود و آمادگی کامل برای عبور از پیک مصرف تابستان انجام شد.
وی با قدردانی از تلاشهای شبانه روزی کارکنان نیروگاه تبریز، اظهار کرد: این موفقیت حاصل همکاری و تخصص تیمهای فنی نیروگاه تبریز است که با همدلی و تعهد، واحد یک را با آمادگی کامل به مدار تولید بازگرداندند.
واحد شماره یک نیروگاه حرارتی تبریز که از تاریخ پنجم فروردین ۱۴۰۴ بهمنظور انجام تعمیرات دورهای از مدار تولید خارج شده بود، پس از اتمام موفقیتآمیز عملیات تعمیراتی، به مدار تولید برق بازگشت و به شبکه سراسری متصل شد.
نیروگاه حرارتی تبریز که از ساخت آن حدود ۵۰ سال می گذرد به دلیل فرسوده و کهنه شدن دستگاه ها و قطعات آن، در حال حاضر با بهره وری پایین در حال فعالیت است و همین امر ضرورت ساخت نیروگاهی جدید با تکنولوژی روز دنیا در این شهر را بیش از پیش کرده است.
نیروگاه تبریز دارای ۲ واحد بخار هر کدام به ظرفیت ۳۶۸ مگاوات (با قدرت تولید عملی ۳۵۰ مگاوات) است.
نظرات