آسفالت ریزی ۳۵۵ تنی معابر سطح حوزه شهرداری منطقه ۲ در طول هفته گذشته

آسفالت ریزی ۳۵۵ تنی معابر سطح حوزه شهرداری منطقه ۲ در طول هفته گذشته

به گزارش شهریار ، موسی علی‌پور زنوزی با اعلام این خبر گفت: در راستای رفاه حال شهروندان آسفالت ریزی شریان های اصلی و فرعی سطح حوزه این منطقه توسط معاونت فنی و عمرانی به انجام رسیده و در همین راستا در طول هفته گذشته از ۴۱۰ تن آسفالت استفاده شده است.

وی افزود: در همین راستا برای استفاده بهینه از فضای پارک بزرگ ائل گلی و در راستای رفاه حال شهروندان، مسافران و گردشگران به هنگام استفاده از امکانات ورزشی و تفریحی، میادین ورزشی این پارک آسفالت ریزی شده است.

شهردار منطقه ۲، کوی ستاره و راه دسترسی به مدرسه شاهد گلشهر را از دیگر معابر سطح حوزه این منطقه برشمرد که در راستای تسهیل تردد شهروندان و دانش آموزان این مرکز تحصیلی توسط معاونت فنی و عمرانی در طول هفته گذشته بهسازی شده است.

علی پور، همچنین آسفالت ریزی کوی شش متری سوم شمس آباد را دیگر محلات حوزه منطقه ۲ نام برد و تصریح کرد: عملیات بهسازی معابر اصلی و فرعی حوزه این شهرداری همچنان ادامه دارد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات