طرح نگهداشت شهری در منطقه ۴ تبریز ادامه دارد

طرح نگهداشت شهری در منطقه ۴ تبریز ادامه دارد

به گزارش شهریار ، این طرح در محورها و محلات اصلی این منطقه شامل خیابان‌های آذربایجان، کوی میعاد، کوی گل‌ها، متقالچی، بادامچی، حجتی، محلاتی، شریعتی جنوبی، بلندی، بلوار معلم، کوی فیروز، دامپزشکی، فلسطین، سلمان‌نژاد، آزادی و کارپیشه به اجرا درآمده است.

جواد صدیقی شهردار منطقه ۴ تبریز، با اعلام این خبر گفت: «طرح نگهداشت شهری با هدف ارتقای کیفیت محیط زندگی شهروندان و حفظ نظافت و زیبایی معابر به صورت مستمر در حال اجراست.»

وی افزود: «در قالب این طرح، اقداماتی نظیر جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی، پاکسازی جوی‌های آب، هرس درختان، رنگ‌آمیزی مبلمان شهری و ساماندهی سطل‌های زباله انجام شده است.»

شهردار منطقه ۴ خاطرنشان کرد: «همکاری شهروندان در حفظ نظافت معابر و جلوگیری از تخلیه نخاله در معابر عمومی نقش مهمی در موفقیت این طرح دارد.»

وی از همه شهروندان خواست با رعایت اصول شهروندی و پرهیز از ریخت‌وپاش، به شهرداری در نگهداری بهتر از فضای شهری کمک کنند.

بر اساس این گزارش، طرح نگهداشت شهری منطقه ۴ به صورت هفتگی و در قالب برنامه‌ای مدون اجرا می‌شود و بازخورد مثبت شهروندان را در پی داشته است.

مسئولان شهرداری منطقه ۴ تاکید کرده‌اند که این روند با نظارت بیشتر و مشارکت شهروندان ادامه خواهد یافت.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات