به گزارش شهریار ، اردوهای تفریحی فرهنگی مدارس سطح حوزه به منظور سپری کردن اوقات فراغت دانش آموزان و آموزش حقوق شهروندی با برگزاری ایستگاه فرهنگی، در پارک رضوان شهرک امام خمینی (ره) برگزار میشود.
مدیر امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه ۶ ضمن اعلام این خبر افزود: برنامه اردوهای دانش آموزان در پارک رضوان، به عنوان یکی از پارکهای بانوان شهر تبریز با فضایی امن و شاد با تدوین و تهیه برنامه های متنوع فرهنگی و آموزشی مناسب درقالب ایستگاه فرهنگی مانند مسابقه نقاشی، سامانه بهروب و پسماند، بازی های محلی و مسابقات ورزشی و ...برگزار می شود.
احسان آذریان افزود: پارک رضوان شهرک امام خمینی (ره) به لحاظ دارا بودن امکانات رفاهی خوب و داشتن فضای سبز نشاط انگیز و محلی ایمن، محیطی مناسب برای سپری کردن اوقات فراغت دانش آموزان به شمار می رود که همه ساله با استقبال بالای مدارس روبرو می شود.
نظرات