معماری ایرانی برای رشد باید با معماری مدرن تلفیق شود
معماران و انبوهسازان ایرانی مجبور هستند که با معماران و طراحان جهان ارتباط و تعامل داشته باشند چرا که دنیا دائم در حال صعود و پیشروی است/ معماران ایرانی مجبور هستند که با معماران جهان تعامل داشته باشند.
به گزارش بنانیوز به نقل از ایلنا، مارتین دوفرن طراح برج دروازه پایتخت ابوظبی با بیان اینکه معماری ایرانی بخش جدایی ناپذیر معماری ایرانی -اسلامی است گفت: برای رشد و به روز شدن معماری ایرانی- اسلامی تلفیق آن با معماری مدرن امری اجتناب ناپذیر است.
مارتین دوفرن معمار برجسته و یکی از طراحان پروژههای ساختمانی کشورهای حاشیه خلیج فارس است که طراحی برج دروازه پایتخت شهر ابوظبی را انجام داده است که در نوع خود پیچیدهترین و نو آوارانهترین پروژههای ساختمانی طی چند سال اخیر در جهان بوده را بر عهده داشته است. او به منظور دیدار با معماران ایرانی و شرکت در همایش بین المللی صنعت ساختمان به ایران سفر کرده بود که در گفتوگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: یکی از مهمترین معماریهای مشرق زمین معماری ایرانی است که با فرهنگ این کشور درآمیخته است و بخش جدایی ناپذیر معماری ایرانی اسلامی محسوب میشود که اگر این معماری بخواهد در جهان مطرح شود و به روز باشد باید با معماری مدرن تلفیق شود.
به گفته دوفرن استفاده از طراحان بزرگ بینالمللی که در کشورهایی نظیر ژاپن و فرانسه کار کردهاند و سنت این کشورها را با معماری مدرن تلفیق کردهاند میتواند اثربخش باشد.
وی اظهار داشت: ایران میتواند با استفاده از تجربیات طراحان بینالمللی و به روز کردن معماری ناب خود الگویی جدید برای معماری تعریف کند.
این طراح پیچیدهترین و نو آورانهترین پروژه ساختمانی جهان یعنی برج ابوظبی که با نام برج دروازه پایتخت مشهور است اظهار داشت: معماران و انبوهسازان ایرانی مجبور هستند که با معماران و طراحان جهان ارتباط و تعامل داشته باشند چرا که دنیادائم در حال صعود و پیشروی است.
وی گفت: درحال حاضر بستر برای حضور فعالانه معماران خارجی در ایران فراهم شده است و این امر در آیندهای نزدیک شکل جدیدتری به خود خواهد گرفت. به گفته دوفرن این مهم است که چگونه معماری ایرانی را به جهان بشناسانیم و البته این مثل علومی است که باید با تبادل اطلاعات معماری ایرانی شناسانده شود.
وی درخصوص کنفرانس بینالمللی صنعت ساختمان با رویکرد نوآورانه اظهار داشت: این کنفرانس برخلاف نام آن بیشتر مربوط به انبوهسازان بود و کمتر به معماران توجه شده بود اما برای من بسیار جالب بود و امیدوارم که این کنفرانس مقدمهای برای حضور معماران جهان به کشور شما باشد.
نظرات