افزایش ۱۳ درصدی سفرهای جاده‌ای در نوروز

افزایش ۱۳ درصدی سفرهای جاده‌ای در نوروز

http://www.bananews.ir/معاون وزیر راه و شهرسازی از افزایش ۱۳ درصدی سفرهای جاده‌ای در نوروز امسال خبر داد و گفت: بیش از نیمی از سفرهای نوروزی امسال با وسایل نقلیه شخصی انجام شده است.

به گزارش بنانیوز (BanaNews.ir) شهریار افندی‌زاده - رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای - در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در طرح نوروزی امسال که از ۲۴ اسفند ۹۱ آغاز شد و روز گذشته ۱۶ فروردین ماه پایان یافت، ۱۳۸ میلیون و ۳۳۵ هزار و ۶۴۲ نفر با ناوگان مختلف شبکه‌های حمل و نقلی جابه‌جا شدند.

وی با بیان این‌که ۵۶ درصد جابه‌جایی‌های نوروزی امسال با وسایل نقلیه شخصی و ۴۴ درصد با وسایل نقلیه عمومی بوده است، گفت: ۲۳ میلیون و ۶۴۷ هزار و ۴۳۹ نفر جابه‌جایی در بخش حمل و نقل عمومی جاده‌ای توسط اتوبوس، ۱۹ میلیون و ۶۴ هزار و ۲۶۳ نفر جابه‌جایی با مینی‌بوس و ۱۱ میلیون و ۱۶۵ هزار و ۳۹ نفر جابه‌جایی با سواری برون‌شهری انجام شده است.

افندی‌زاده با اعلام اینکه ۶۱ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۷۵۴ نفر در جاده‌های کشور در طرح سفرهای نوروزی جابه‌جا شده‌اند، اظهار کرد: در طرح سفرهای نوروزی امسال تردد در جاده‌های کشور ۱۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در مجموع حمل و نقل‌های بخش ریلی، جاده‌ای، هوایی و دریایی ۱۱ درصد رشد نسبت به سال ۹۱ دیده می‌شود، گفت: با همکاری مناسب مردم با ارگان‌های ذیربط در طرح سفرهای نوروزی شاهد کمترین سوانح و حوادث در جابه‌جایی‌ها بوده‌ایم.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سهم حمل و نقل سبک جاده‌ای را در جابه‌جایی مسافران نوروزی ۸۸ درصد و وسایل نقلیه سنگین را ۱۲ درصد اعلام کرد.

به گفته وی، طی طرح سفرهای نوروزی امسال، بیشترین تردد جاده‌ای در مسیر استان‌های مازندران، البرز، گیلان، فارس، تهران و قم به ثبت رسیده است.

افندی‌زاده ادامه داد: در طرح سفرهای نوروزی امسال، مردم ۵۰۰ هزار تماس با تلفن گویای ۱۴۱ و نیز سایت www.iran141.ir به منظور دریافت آخرین اطلاعات از وضعیت ترافیکی جاده‌ها داشته‌اند که این امر کمک کرد مسافران به بهترین نحو ممکن زمان سفر خود را مدیریت کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطر نشان کرد: در این مدت ارگان‌های مختلف تعامل بیشتری نسبت به سال قبل داشتند و این امر کمک شایانی به انجام بهتر سفرهای نوروزی کرد. در این زمینه مسئولان با اطلاع رسانی وضعیت ترافیکی و اعلام توصیه‌های لازم از طریق رسانه‌ها اطلاعات لحظه‌ای را در اختیار مردم قرار دادند.

    نظرات