صرفا به مصرف کننده نهایی ننگریم/ پساب نباید محصولات را آلوده کند

صرفا به مصرف کننده نهایی ننگریم/ پساب نباید محصولات را آلوده کند

http://www.bananews.ir/سرپرست معاونت امور آب و آبفای وزارت نیرو پیشنهاد کرد: در بحث پساب صرفا به مصرف کننده نهایی نگاه نشود بلکه بحث محیط زیست، بهداشت و تولید آب را هم ببینیم؛ این چرخه باید به صورت هماهنگ دیده شود.

به گزارش بنانیوز (BanaNews.ir) علیرضا دائمی در همایش استفاده ایمن از پساب در کشاورزی تصریح کرد:‌در شرایط فعلی کشورمان و با توجه به وضعیت خاورمیانه معتقدم که یکی از پایدارترین منابع پساب است.

وی افزود: با ارتقای سطح زندگی مردم تمایل بیشتری برای دسترسی آسان‌تر به آب خواهند داشت و یکی از منابع برای تامین آب پساب است.

سرپرست معاونت امور آب و آبفای وزارت نیرو تاکید کرد:‌ مدیریت پساب باید با سه مولفه رعایت بهداشت، توسعه کشاورزی و تامین آب صورت گیرد.

دائمی با تاکید بر این‌که همایشی که امروز برگزار می‌شود نتیجه پنج نشست که در قاره‌های مختلف دنیا برگزار شده گفت: این نشست جمع‌بندی دستاورد نشست‌هایی است که در جاهای دیگر دنیا برگزار شده است.

وی با بیان این‌که همایش کنونی با کمک وزارت نیرو، دانشگاه صنعتی شریف و ... برگزار شده است گفت:‌از ۲۱ کشور مهمان در این همایش حضور پیدا کرده‌اند و سه مولفه مهم در این نشست داریم که شامل تامین آب، کمبود آب کشاورزی و تبدیل فاضلاب به آب قابل مصرف می‌شود.

 

سرپرست معاونت امور آب و آبفای وزارت نیرو با اشاره به مسئله تامین آب گفت: در شرایط کم آبی که الان در جهان وجود دارد استفاده از آب‌های پایدار برایمان مهم است و اگر فاضلاب به آب قابل استفاده تبدیل کنیم بسیار خوب است.

دائمی با اشاره به موضوع کمبود آب کشاورزی افزود: آب استحصال شده می‌تواند جایگزین آب کشاورزی شود البته باید استانداردهایی را رعایت کنیم که پساب باعث آلودگی گیاه و ... نشود.

وی همچنین با اشاره به مولفه سوم اظهار کرد: فاضلاب بر روی زمین ایجاد آلودگی می‌کند، بنابراین هدف تبدیل آن به آب خاکستری مصرفی دنبال می‌شود.

سرپرست معاونت امور آب و آبفای وزارت نیرو با اشاره به این‌که در این همایش سازمان‌های بین المللی موضوعی را مطرح می‌کنند سپس آن موضوع بررسی و کارشناسی می‌شود گفت:‌ نتایج به صورت بیانیه‌ها و یکسری اسناد الزام‌آور در دنیا مطرح می شود.

دائمی با ابراز امیدواری نسبت به این‌که نتایج همایش پاسخگو باشد گفت: در این همایش چند سازمان بین المللی به طور همزمان حضور دارند از جمله سازمان خواربار جهانی (فائو)، سازمان UNDP و دانشگاه‌های بین المللی.

وی در پایان یادآور شد: وزارتخانه‌های مرتبط با آب دانشگاه ها و ۵۰ نماینده از ۲۱ کشور جهان در همایش حضور دارند.

    نظرات