بهداشت و درمان،اولویت آخر صدور پروانه ساختمانی/ اصفهان رکورددار مجوز ساختمان‌های صنعتی

بهداشت و درمان،اولویت آخر صدور پروانه ساختمانی/ اصفهان رکورددار مجوز ساختمان‌های صنعتی

http://www.bananews.ir/آخرین آمارهای رسمی از صدور کمترین مجوز ساخت‌وسازهای کشور در حوزه بهداشت و درمان و آموزش خبر می‌دهند.

به گزارش بنانیوز (BanaNews.ir) اطلاعات پروانه‌های ساختمانی صادر شده توسط شهرداری‌های کشور نشان می‌دهد که در آخرین فصل سال گذشته بیش از ۵۹ هزار و ۸۷۰ پروانه احداث ساختمان در کل کشور صادر شده است که البته اگر شهر تهران را از این آمار خارج کنیم حدود ۵۵ هزار و ۹۱۸ پروانه در سایر استان‌ها ثبت شده است.

شهرداری‌های کشور بیشترین مجوز ساخت را با بیش از ۵۱ هزار و ۸۳۰ پروانه به ساخت واحدهای مسکونی اختصاص داده‌اند این در حالی است که در بین استان‌های کشور تهران با حدود ۶۹۷۰ و اصفهان با ۶۲۳۱ در صدر این دریافت‌ها قرار داشته و کهگیلویه و بویر احمد با ۱۴۳ مجوز در رده آخر ساخت مسکن در کشور قرار دارد.

اما واحدهای مسکونی توام با کارگاه با اخذ ۴۲۳۵ پروانه در رده بعد از واحدهای مسکونی در کشور قرار دارند که در این زمینه نیز تهران با ۵۰۶ و آذربایجان شرقی با ۴۰۲ پروانه بیشترین و کهگیلویه و بویر احمد بدون دریافت مجوز از رکوردداران این بخش هستند.

حدود ۲۹۰۰ مجوز توسط شهرداری‌های کل کشور برای ساخت واحدهای بازرگانی صادر شده که اصفهان با ۴۸۳ و استان تهران بدون احتساب شهر تهران بیشترین و کمترین مجوز ساخت را به خود اختصاص داده‌اند.

برای ساخت و سازهای صنعتی نیز ۴۷۷ پروانه صادر شده که بی نصیب‌ترین استان‌های ایلام، کهگیلویه و بویراحمد و لرستان هستند به گونه‌ای که هیچ مجوز صنعتی برای ساخت ساختمان دریافت نکرده‌اند اما در مقابل اصفهان با فاصله‌ای قابل توجه نسبت به سایر استان‌ها با ۲۱۹ پروانه صدرنشین ساختمان‌هایی با کاربری صنعتی است.

ساختمان‌های آموزشی جایگاه چندانی در ساخت و سازهای کشور ندارند و از بین مجوزهای صادر شده توسط شهرداری‌ها حدود ۶۳ پروانه برای این ساختمان‌ها بوده‌اند که حدود ۱۱ استان کشور از آن بی بهره بوده‌اند و بیشترین تعداد مربوط به استان تهران با حدود ۲۴ پروانه بوده است.

اما کمترین مجوز ساخت در استان‌های کشور مربوط به احداث ساختمان‌هایی با کاربری بهداشتی و درمانی است به طوری که از بین حدود ۶۰ هزار پروانه ساختمانی صادر شده در کشور تنها ۳۸ عدد برای بهداشت و درمان بوده است که حدود ۱۸ استان کشور هیچ مجوزی در این رابطه دریافت نکرده‌اند و در مقابل بیشترین را استان اصفهان با پنج مجوز به خود اختصاص داده است.

    نظرات