رکودمسکن از درآمد شهرداریتهران کاست
پورزرندی: «مترو» فعلا اولویت قالیباف است.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با بیان اینکه چه در دولت قبل و چه در دولت فعلی، تعهدات مربوط به مدیریت شهری از سوی دولت انجام نشده است، گفت: هرچند لحن دولت بهتر شده است؛ اما هنوز نتوانستهایم پولی بگیریم. حسین محمد پورزرندی در گفتوگو با «ایسنا» ضمن اشاره به اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانهها، گفت: اگر هدفمندی هزینههای جاری مجموعهها را بالا ببرد و در عین حال به شهرداریها کمک نشود، این مجموعهها نمیتوانند به کار خود ادامه دهند.
به گزارش بنانیوز ؛ پورزرندی همچنین با اشاره به اینکه هنوز در شورای شهر، هزینهها برای سال آینده و پس از اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانهها بررسی نشده است، گفت: ۱۵هزار میلیارد تومان بودجه ۹۳، سقف درآمدی است و باید هزینهها را هم مشخص کرد و دید چقدر تخصیص داده میشود.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با بیان اینکه بوروکراسی اداری در هشت سال گذشته، شرایطی سختتر از تحریمها ایجاد کرده بود گفت: گیرودارهای مسائل اداری، حدود چهار سال از ما وقت گرفت و مثلا برای یک ال سی، ۳۶۰ امضا گرفتیم و ۴۵۰ بار به بانک مرکزی مراجعه کردیم.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با بیان اینکه نظر قالیباف در این دوره از مدیریت، گسترش مترو است، گفت: قالیباف میگوید باید زیر شهر را خالی و مترو احداث کنیم و فعلا اولویت قالیباف زیر شهر است. پورزرندی در رابطه با بدهی شهرداری به پیمانکارها نیز اعلام کرد: تا پایان سال ۹۱، ۲ هزار میلیارد تومان به پیمانکارها بدهی داریم و باید دید در سال ۹۲، چقدر از بدهی این پیمانکارها پرداخت شده، زیرا به خاطر رکود مسکن، درآمدهای شهرسازی کم شده است. وی با بیان اینکه پیمانکارهایی که برای پروژههای عمده شهرداری کار میکنند بر اساس شورای فنی و طبق یک برنامه انتخاب میشوند، گفت: برای پروژههای کوچک هم این پیمانکارها توسط مناطق انتخاب میشوند و به جز فاینانسهایی که اخذ شده، مجموعهای که پیمانکاران به عناوین مختلف از منابع خودشان آوردهاند، موردی نداشتهایم که با فرد خاصی کار کنیم.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با بیان اینکه عوارض نوسازی، صرف پروژههای عمرانی میشود، گفت: حقی هم که برای نگهداشت و پسماند کسب میشود، برای خدمات شهری و نگهداری شهر است که عددهای آن ناچیز است، اما با این حال در همان چارچوب خرج میشود. در مجموع حدود ۳۰۰ میلیارد تومان در بخش نوسازی و ۱۷۰ میلیارد تومان در بخش کسب و پیشه درآمد عوارض داریم که ۴۰ درصد آن وصول و آنچه میماند تجمیع میشود.
نظرات