اجازه ساخت‌وساز در دماوند داده نمی‌شود

اجازه ساخت‌وساز در دماوند داده نمی‌شود

http://www.bananews.ir/مدیرکل امور اجتماعی استانداری مازندران گفت: به هیچ عنوان اجازه ساخت وساز در دامنه کوه دماوند داده نمی‌شود.

به گزارش بنانیوز(BanaNews.ir علی شادمان جمعه در مراسم ۵۰۰۰ نفری جشن تیرگان و بزرگداشت روز ملی دماوند در شهر رینه آمل با اشاره به اینکه نخواهیم گذاشت دماوند به سرنوشت دریاچه ارومیه گرفتار شود، افزود: تمامی شش معدن در ارتفاع مشخص شده این قله اگرچه دارای مجوز بودند تعطیل شدند و آن دسته از متقاضیان جدید نیز لغو پروانه شدند.

وی با بیان اینکه امروز یک معدن در دامنه دماوند فعال نیست، گفت: آثار طبیعی مانند دماوند به عنوان نماد باید در لوایح فرهنگی کشور گنجانده شوند.

وی با اشاره به اینکه مازندران همه مقدمات لازم را برای ثبت جهانی دماوند آماده می‌کند، تصریح کرد: به هیچ وجه اجازه ساخت وساز در قله دماوند داده نمی‌شود تا کمترین آسیب ممکن به این قله وارد شود.

شادمان با تاکید بر اینکه امروز انجمن دوستداران دماوند کوه فعالیت بسیار مناسبی در این حوزه دارند، عنوان کرد: حفظ موقعیت طبیعی این کوه از خواسته‌های این گروه است.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری مازندران از آماده شدن مجوز انجمن دوستداران دماوند کوه خبر داد و اظهار داشت: این مجوز به زودی با امضاء استاندار مازندران در اختیار این گروه قرار می‌گیرد.

 

ایسنا

    نظرات