لوکوموتیو منحصربه‌فرد برای بازار ایران

لوکوموتیو منحصربه‌فرد برای بازار ایران

http://www.bananews.ir/مجموعه‌‏ای از نوآوری‌های زیمنس در حوزه را‌ه‌آهن و حمل‌ونقل ریلی، در چهارمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی، صنایع، تجهیزات و خدمات وابسته معرفی خواهد شد. زیمنس در این نمایشگاه که در ۲۶ تا ۲۹ اردیبهشت در محل دایمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود، ایده لوکوموتیوی با طراحی منحصربه‌فرد برای بازار ایران رونمایی می‌کند.

به گزارش بنانیوز(BanaNews.ir)؛ محسن نایب‌زاده مدیرعامل شرکت شرکت زیمنس در ایران، با اشاره به برنامه‌های توسعه و مدرن‌سازی شبکه راه‌آهن در ایران، درباره حضور زیمنس در چهارمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی تهران گفت: ایران دارای بازاری توسعه‌یافته در زمینه حمل‌و‌نقل ریلی است. همچنین با تغییرات جمعیتی در ایران، نیاز روزافزون به داشتن شبکه راه‌آهن امن و سریع برای حمل‌و‌نقل راحت‌تر، به‌وجود آمده است. دانش، تخصص و تجربه زیمنس در به‌کارگیری از فناوری‌های حمل و نقل شهری، بین‌شهری و باربری می‌تواند پاسخگوی نیازهای آینده شبکه حمل‌ونقل در ایران باشد.

نایب‌زاده ادامه داد: ما خود را متعهد می‌دانیم تا با استفاده از نوآوری‌، دانش بومی و نبوغ جهانی و از طریق توسعه یک شبکه حمل‌ونقل متنوع، سریع، مدرن، کارآمد و امن، در راستای پیشرفت جامعه قدم برداریم و تغییری مثبت در زندگی مردم ایران به وجود آوریم.

زیمنس در چهارمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی در تهران، قصد دارد قطار سریع‌السیر بین‌شهری ولارو (Velaro) را به‌عنوان یکی از سریع‏ ترین و کاراترین قطارهای پر‌سرعت دنیا معرفی کند. این قطار با سرعت ۳۶۰ کیلومتر بر ساعت، با بهره‌گیری از فناوری‌های نوآورانه زیمنس، مناسب ناوگان ریلی شهرهایی است که به سرعت در حال رشد و توسعه هستند. قطار والرو مجهز به سیستم عیب‏ یاب منحصربه‌فردی است که در راستای تعمیر و نگهداری پیشگیرانه، داده‌هایی را به شکل بی‏سیم گزارش می‌دهد. همچنین سیستم هدایت خودکار به راننده کمک می‏‌کند تا در سفرهای طولانی‌مدت، مصرف انرژی را بهینه کند. ناوگان ریلی ولارو در سطح جهان، تاکنون بیش از یک میلیارد کیلومتر پیموده است.

در این نمایشگاه همچنین لوکوموتیو، مترو و قطار ویاجیو کامفرت (Viaggio Comfort) توسط زیمنس معرفی خواهد شد. این قطار به منظور فراهم کردن حداکثر راحتی مسافران طراحی شده و با داشتن سرعت ۲۳۰ کیلومتر بر ساعت، از ویژگی‌های منحصربه‌فردی همچون سروصدای بسیار کم و مصرف بهینه انرژی بهره‌مند است. امکان تعمیر و نگهداری آسان، یکی دیگر از امتیازات ویاجیو کامفرت است.

از دیگر فعالیت‌های مهم زیمنس در نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی تهران، می‌توان به معرفی بخش مشاوره حمل‌ونقل این شرکت اشاره کرد. این بخش، با تدوین استراتژی و ایده‌های یکپارچه، همسو با چالش‏‌ها و نیازهای موجود برای فعالان حوزه حمل‌ونقل، به‌گونه‌ای طراحی شده تا نقشی کلیدی را در توسعه و به‌روزسازی شبکه راه‌آهن امروز ایران ایفا کند. از آن‌جا که مشاوره حمل‌ونقل بخش بزرگ و مهمی از زیمنس ایران را تشکیل می‌دهد، این بخش درصدد حمایت از توسعه شبکه حمل‌ونقل و تبدیل چشم‌اندازهای این حوزه به واقعیت است.

شرکت زیمنس از سال ۱۸۶۸ میلادی، ارایه‌دهنده خدمات مختلفی در پروژه‌های زیرساختی ایران بوده و توانسته فعالیت‏‌های مهم خود را همراه با سرویس‌دهی قابل‌توجه در ایران ادامه دهد. این شرکت با ارایه فناوری‌های نوآورانه، خود را به حمایت از توسعه اقتصادی پایدار در ایران متعهد می‌داند و در تلاش است به ایفای نقش خود به‌عنوان شریکی قابل اطمینان، به ارایه خدمات در پروژه‌های برقی‌سازی، اتوماسیون و هوشمندسازی ادامه دهد. زیمنس همچنین به عنوان عضوی مسئول در جامعه، توجه به اشتغال‌زایی، تحصیلات و آموزش را در دستور کار خود دارد.

درباره زیمنس ای جی Siemens AG

زیمنس ای جی Siemens AG (برلین و مونیخ) یک شرکت قدرتمندی در زمینه فناوری است که بیش از ۱۶۵ سال است به عنوان نماد مهندسی برتر، نوآوری، کیفیت، اطمینان و چند ملیتی شناخته می‌شود. این شرکت در بیش از ۲۰۰ کشور فعالیت دارد و در حوزه‌های برقی‌سازی، اتوماسیون (کنترل و هدایت خودکار) و هوشمندسازی متمرکز است و از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان فناوری در بحث بهره‌وری انرژی و حفظ منابع به شمار می‌آید.
شرکت زیمنس در ساخت توربین‌های بادی دریایی، شماره یک جهان محسوب می‌شود و از فراهم‌کنندگان پیش‌رو در زمینه توربین‌های گازی و بخاری برای تولید برق در جهان است. این شرکت همچنین از بزرگ‌ترین ارایه‌کنندگان راه‌حل‌های انتقال نیرو در دنیاست و در ارایه راه‌حل‌های زیرساختی، اتوماسیون و نرم‌افزارهای صنعتی، به عنوان شرکتی پیشتاز مطرح است.

شرکت زیمنس یک تأمین‌کننده پیشرو در حوزه تجهیزات تصویری پزشکی مانند توموگرافی رایانه‌ای، ام‌آرآی (تصویربرداری تشدید مغناطیسی)، تشخیص آزمایشگاهی و تجهیزات فناوری اطلاعات بالینی است. در سال مالی ۲۰۱۵ که در ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۵ پایان یافت، زیمنس درآمدی ۷۵٫۶ میلیارد یورو و سود خالص ۷٫۴ میلیارد یورو کسب کرد. همچنین در پایان سال ۲۰۱۵ میلادی، ۳۴۸ هزار نفر در سراسر جهان، در استخدام زیمنس بوده‌اند.

 

ایسنا

    نظرات