پرونده مسکن مهر در شهر سهند بسته می‌شود

پرونده مسکن مهر در شهر سهند بسته می‌شود

http://www.bananews.ir/‌قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر گفت: پرونده مسکن مهر در شهر جدید سهند تا پایان شهریور بسته می‌شود.

به گزارش بنانیوز(BanaNews.ir)؛ «احمد اصغری مهرآبادی»، در حاشیه افتتاح پروژه ۱۸۰ واحدی مسکن مهر ارم تبریز اظهار کرد: در آذربایجان‌شرقی، پروژه‌های وسیعی آغاز و عملیات اجرایی حدود ۱۲۲ هزار واحد پروژه مسکن مهر شروع شد، هم‌زمان با افتتاح پروژه ۱۸۰ واحدی، ۲۱۰۰ واحد در دیگر نقاط استان افتتاح می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع تا به امروز ۹۶ هزار واحد از مجموع ۱۲۲ هزار واحد مسکن مهر در آذربایجان‌شرقی، افتتاح شده است.

‌قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر از اتمام ۲۰ هزار واحد باقی مانده مسکن مهر در استان آذربایجان‌شرقی تا پایان سال خبر داد و گفت: به استثنای ۵۰۰۰ واحدی که دارای معارض است و وزارت راه و شهرسازی برنامه ویژه‌ای برای آنها دارد، ۲۰ هزار واحد باقی مانده تا پایان سال افتتاح می‌شود.

مهرآبادی یادآور شد: شهر جدید سهند شهر موفقی است، امیدواریم تا پایان شهریورماه مساکن مهر این شهر به اتمام برسد.

وی با بیان این‌که در سطح کشور دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد مسکن مهر آغاز و عملیات اجرایی یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد آن تا به امروز به پایان رسید، گفت: ۸۴ هزار واحد از تسهیلات بانکی بهره‌مند نشدند و برای دو میلیون و ۱۶ هزار واحد با بانک‌های عامل قرار داد مشارکت منعقد شد.

وی با اشاره به این‌که از ابتدای آغاز به کار در دولت یازدهم بیش از ۷۰۰ هزار واحد افتتاح شده است، ابراز امیدواری کرد تا پایان سال این آمار از مرز یک میلیون واحد بگذرد.

قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر افزود: سیاست اصلی وزارتخانه این است که هیچ واحدی بدون خدمات زیربنایی تحویل نشود، چون حق مردم استقرار در مسکن کامل است.

پروژه ۱۸۰ واحدی ارم‌تبریز(مسکن مهر) مجتمع شهریار به همت انجمن خیرین مسکن‌ساز، اداره‌کل راه و شهرسازی و اداره‌کل بنیاد مسکن آذربایجان‌شرقی افتتاح شد.

 

ایسنا

    نظرات