وجود خانههای مسکونی خالی به ارزش ۲۵۰میلیارد دلار
عبده تبریزی گفت: به اندازه ۲۵۰ میلیارد دلار خانه مسکونی خالی در کشور وجود دارد.
به گزارش بنانیوز(BanaNews.ir)؛ حسین عبده تبریزی در نشست انتخاباتی اعضای ستاد تبلیغاتی حسن روحانی در آمل با اشاره به اینکه مردم باید بدانند به چه کسی رای می دهند، افزود: عوام فریبی زیادی از سوی برخی افراد در کشور وجود دارد و این نگران کننده است. زیرا نباید اجازه دهیم جریان عوامفریبی در کشور مستمر شود.
وی با اشاره به دولتهای نهم و دهم در عرصه سیاست و اقتصاد و جریان های سیاسی به سمت و سوی خوبی حرکت نکردند؛ افزود: رفتارهایی مانند خرید رای با سخنان تحریک آمیز و وعده هایی مانند افزایش یارانه عاملی برای رای آوری برخی بود اما این جریان نباید دوباره تکرار شود زیرا جامعه به تعادل نیاز دارد.
عبده تبریزی با تاکید بر اینکه امروز ارتباط ایران با کشورهای همسایه بسیار مطلوب شده است، عنوان کرد: از کاندیداهای ریاستت جمهوری انتظار می رود که در زمینه های اقتصادی عاقلانه صحبت کنند و نباید تلاش کنند به هر قیمتی رئیس جمهور شوند، این روزها شاهد دروغ افکنی و ارائه آمارهای دروغ هستیم؛ باید تلاش کنیم حضور حداکثری مردم میسر شود.
وی با اشاره به اینکه امروز وضعیت اقتصادی کشور مطلوب نیست و در زمینه شهرکهای صنعتی اقدامات خوبی صورت نگرفته است، اما این به معنای این نیست که دولت کاری انجام نداده باشد، افزود: مسکن مهر اقدام مطلوبی از سوی دولت گذشته نبود؛ امروز ۱۶۰ هزار واحد مسکن مهر در کشور معطل مانده است.
اقتصاددان و مشاور وزیر راه وشهرسازی با تاکید بر اینکه در ابتدای دولت یازدهم تحریمهای سنگینی علیه کشور صورت گرفت و نیز درآمدهای نفتی کاهش یافت، افزود: برجام در دولت یازدهم ایران را از انسداد خارج و تا حدودی ثبات اقتصادی را در کشور حکمفرما کرد.
وی با اعلام اینکه از زمستان ۱۳۹۳ در کشور تورم تقریبا مهار شده اما مشکل فروش به دلیل کمبود تقاضا هنوز وجود داشت، عنوان کرد: از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۸۶ کشور با نرخ سود ۵.۳ درصد حرکت کرد و اگر این روند صعودی ادامه داشت، هماکنون درآمد سرانه هر ایرانی ۶۰ درصد بالاتر بود.
عبده تبریزی با تاکید بر اینکه این روزها در شمال و استان مازندران شاهد وجود خانههای خالی زیادی هستیم، گفت: در نوار ساحلی خانههای زیادی وجود دارد که برای ساخت آنها هزینه شده است؛ امروز به اندازه ۲۵۰ میلیارد دلار خانه مسکونی خالی در کشور وجود دارد، در حالی که این رقم میتوانست وارد صنعت شده و کارهای بسیاری صورت دهد.
وی تصریح کرد: اگر در گذشته میتوانستند با هدایت این پولها به سمت صنعت، به میزان بالایی اشتغال، کار و تولید ایجاد کنند وضعیت کشور اینگونه نبود؛ به دلیل سرمایهگذاریهای اضافه در بخش ساختمان و ساخت و ساز، بسیاری از صنایع همانند تولید سیمان افزایش چشمگیر داشت که امروزه با عدم تولید به روز مشکلات زیادی برای کشور ایجاد شده است.
ایسنا
نظرات