اولویت جدی مدیران گلستان اتمام طرحهای عمرانی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۷۰ درصد
وی تصریح کرد: باتوجه به شرایط بودجهای کشور، استاندار گلستان تکمیل طرحهای دارای بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی این استان را به مدیران اجرایی توصیه کرده و در کنار آن هیچ طرح عمرانی جدیدی نیز کلنگزنی نخواهد شد.
وی تصریح کرد: متاسفانه در سالهای گذشته پروژههای زیادی در سطح استان گلستان کلنگزنی شده که عملیات اجرایی بیشتر آنان با پیشرفت پنج درصد تا ۵۰ درصد متوقف شده بود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان ادامه داد: بهترین تصمیم برای این استان، تعیین تکلیف طرحهای نیمهتمام است تا علاوه بر کاستن از مشکلات، رضایت مردم نیز حاصل شود.
غراوای با تاکید بر ضرورت توجه جدی مدیران اجرایی گلستان در اولویت قرار دادن طرحهای عمرانی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۷۰ درصد در سال جاری، گفت: برای جبران کاهش بودجه، مدیران کل استان و مدیران شهرستان میتوانند با کمک نمایندگان مجلس از ظرفیت منابع ملی که در اختیار وزارتخانهها است، استفاده کنند.
وی از کمک یکهزار و ۴۳۰ میلیارد ریالی بودجه دولتی (وزارت کشور) به شهرداریهای این استان در سال گذشته خبر داد و افزود: امسال این کمکها با توجه به افزایش شهرداریهای گلستان از ۳۰ به ۳۳ شهرداری، به حدود یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال افزایش خواهد یافت.
غراوای از شهرداریها و دهیاریهای گلستان نیز خواست تا از مشارکتهای مردمی و نیز با ایجاد منابع درآمدی پایدار برای توسعه و عمران شهرها و روستاها استفاده کرده و از جذب نیروی انسانی جدید بشدت پرهیز کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور ناشی از تحریمهای آمریکا،گفت: برای گذر از این شرایط سخت، تنها راه همدلی و هماهنگی بین مسئولان و مردم و متکی بودن به ظرفیتهای داخلی است.
وی همچنین با اشاره به مشکلات کمبود منابع برق و آب کشور بر لزوم مدیریت مصرف توسط ادارات، نهادها و مردم تاکید و از کشت بیرویه شالی با استفاده از آبهای زیرزمینی در گلستان انتقاد کرد و آن را ظلم به نسل آینده دانست.
فرماندار مراوهتپه نیز در این جلسه با قدردانی از تخصیص اعتبارات مناسب در سالهای اخیر به این شهرستان مرزی، گفت: با توجه به اینکه ۸۵ درصد بافت مراوهتپه روستایی است، مدیران برای رفع مشکلات این مناطق به ویژه کمبود منابع آبی باید توجه ویژهای داشته باشند.
اسمعیل تاجی افزود: با این حال طرحهای بزرگ
عمرانی نیز در مراوهتپه در حال اجرا است که سد مختومقلی، بیمارستان مراوهتپه، طرح
انتقال آب «آق تقه» جدید و جاده «قازانقایه» به «جرگلان» استان خراسان شمالی از جمله
این طرحها است.
وی اجرای طرحهای آبخیزداری در حوزه اترک برای
پیشگیری از سیلابهای فصلی، ذخیره نزولات و آبهای مرزی در مراوهتپه را برای شرب
دامها ضروری دانست و بر لزوم تخصیص اعتبارات لازم برای انجام مطالعات و اجرای این
طرح تاکید کرد.
در ادامه جلسه هر یک از مسئولان شهرستان و مدیران استانی به بیان نظرات و اقدامات انجام گرفته دستگاه مربوطه خود پرداختند.
جلسه شورای اداری شهرستان مراهتپه با حضور فرماندار مراوهتپه، میر محمد غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و مدیران حوزه این معاونت، امام جمعه شهرستان و مسئولان ادارات برای بررسی آخرین وضعیت پروژههای عمرانی این شهرستان در محل فرمانداری برگزار شد.
لینک اصل خبر در سایت اداره کل مدیریت بحران استانداری گلستان
نظرات