چرخه تولید گوشت قرمز در تبریز از قوانین تبعیت نمی کند/ ۴۰ درصد کشتار به صورت قاچاق صورت می گیرد

چرخه تولید گوشت قرمز در تبریز از قوانین تبعیت نمی کند/ ۴۰ درصد کشتار به صورت قاچاق صورت می گیرد

به گزارش شهریار، حیدر شعبانپور از ضبط روزانه  ۷۰ دست آلایش و جگر به علت ابتلا به بیماری مشترک بین انسان و حیوان از ۳۰۰ مورد کشتار دام خبر داد و گفت: متاسفانه این رویه در کشتارگاه های بناب و بستان آباد از سیستم کنترلی قوی تبعیت نمی کند.

وی اعلام کرد: امکان تشخیص برخی نارسایی ارگان های داخلی دام و بیماری های مشترک قبل از ذبح وجود ندارد و این امر بیانگر ضرورت ایجاد سیستم کنترلی منسجم در تمامی کشتارگاه های استان است.

شعبانپورآمار ذبح غیرقانونی دام در منازل را قابل توجه دانست و گفت: ۴۰ درصد کشتار در تبریز به صورت قاچاق صورت می گیرد و لزوم دقت شهروندان بر چرخه تولید گوشت قرمز بیش از پیش احساس می شود.

وی از کاهش آمار مراجعه پیمانکاران تولید گوشت قرمز به کشتارگاه صنعتی تبریز خبر داد و تصریح کرد: در این کشتارگاه ماهانه ۳۰ تا ۴۰ راس گاو به علت بیماری به سلول لاشه سوزی منتقل می شود و این به ضرر پیمانکارن است.

مدیر عامل کشتارگاه صنعتی تبریز متذکر شد: متاسفانه فعالان این عرصه به سمت کشتارگاه های شهرستان های کوچک سوق پیدا می کنند تا امکان عدم ضبط دام های بیمار را فراهم کنند.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات