نبود ساختار ویژه نگهداری پروژه ها از آسیب های جدی مدیریت شهری است/ مناسب سازی بلوک های قدیمی وادی رح ...
به گزارش شهریار، فریدون بابایی اقدم در حاشیه بازدید از اجرای طرح گوزل تبریزیم در وادی رحمت تبریز گفت: یکی از نواقص مهمی که در کل کشور و در شهرداری ها به چشم می خورد عدم توجه جدی به مسئله مدیریت نگهداری پروژه ها و تاسیسات است. ما بعد از ساخت و افتتاح پروژه ها، ساختار سازمانی و سازوکار ویژه ای برای نگهداری این پروژه ها تعریف نکرده ایم.
بابایی اقدم افزود: در دوره پنجم شورای شهر و بعد از تغییر و تحولات صورت گرفته در شهرداری تبریز، یکی از طرح های مهم و اثرگذاری که در شهرداری تبریز اجرا شد، طرح گوزل تبریزیم است.
عضو شورای شهر تبریز با اشاره به رضایت شهروندان از اجرای طرح گوزل تبریزیم گفت: این طرح با محوریت خدمات شهری برای رفع نازیبایی ها، آلودگی ها و زواید بصری و زیباسازی فضاهای عمومی شهر در حال اجراست.
وی با اشار به اینکه تداوم این طرح در برهه های خاص با محوریت های مختلف اثرات خوبی در شهر از خود باقی گذاشته است، افزود: برای بازدید از نحوه اجرای طرح گوزل تبریزیم در آرمستان وادی رحمت تبریز توسط معاونت خدمات شهری و همراهی مناطق دهگانه شهرداری در این مکان حاضر شدیم.
عضو شورای شهر تبریز اظهار داشت: انصافا امکاناتی که شهرداری تبریز در حوزه خدمات شهری در اختیار دارد، قابل توجه است و در عمل می توان با استفاده از این امکانات تغییرات محسوسی را در حوزه خدمات شهری ایجاد کنیم.
بابایی اقدم گفت: علی رغم اینکه از سال ۵۶ احداث بلوک های وادی رحمت تبریز آغاز شده است اما در این چهل سال، وضعیت بلوک های قدیمی وادی رحمت مناسب نبوده است. نازیبایی های بصری و وجود پسماندها و یا تخریب تعدادی قبور که در اثر مرور زمان در این آرامستان اتفاق افتاده بود، در شان تبریز نیست.
وی افزود: در راستای اجرای طرح گوزل تبریزیم در آرامستان وادی رحمت با بخش بندی این آرامستان به ده منطقه مسائل و مشکلات هر یک از این بخش ها با مدیریت خدمات شهری یکی از مناطق شهرداری تبریز در حال رفع است.
بابایی اقدم با اشاره به اینکه طرح گوزل تبریزیم به مدت ۱۰ روز در وادی رحمت اجرا می شود، افزود: معاونت خدمات شهری تبریز انصافا در مدت اخیر زحمات زیادی در راستای طرح گوزل تبریزیم متحمل شده است که از زحمات و تلاش های تمامی کارکنان تقدیر و تشکر می شود.
عضو شورای شهر تبریز در پایان سخنانش گفت: پاکسازی و مناسب سازی وادی رحمت توسط کارکنان خدمات شهری مناطق صورت می گیرد و روزانه حدود ۲۵۰ نفر کارگر خدمات شهری در وادی رحمت مشغول فعالیت هستند و بعد از اجرای طرح نیز خدمات شهری مناطق مختلفدر وادی رحمت فعالیت خواهند داشت.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز
نظرات