مصرف ۱۱۰ درصدی آب‌های تجدید پذیر در ایران

مصرف ۱۱۰ درصدی آب‌های تجدید پذیر در ایران

به گزارش بحران نیوز و به نقل از مهرمسعود تجریشی به مناسبت هفته دولت با اشاره به وظایف معاونت محیط زیست انسانی گفت: وقتی انسان را محور می گیریم، آنچه پیرامون انسان شکل می‌گیرد، درحوزه معاونت محیط زیست انسانی قرار می‌گیرد. آب، خاک وهوا که مجموع آنها می‌شود محیطی که انسان بر آن اثر می‌گذارد و بر اساس عملکردش از آن اثر می پذیرد.

وی افزود: اگر آب و خاک و هوا را بخواهم به عنوان سه رکن اصلی مطرح کنیم می بینیم در هیچ کدام شرایط خوبی نداریم.

تجریشی با تاکید بر این که بالاترین نرخ برداشت آب را در دنیا داریم گفت: نحوه الگوی مصرف و استفاده از آب به سمتی رفته که در پنج دهه اخیر از کشوری که می‌توانستیم مصارف بهینه منابع آبی داشته باشیم به سمتی رفتیم که آبهای سطحی و منابع آبی زیر زمینی را به بیشترین شکل استفاده و به وسیله پمپ ها استخراج کردیم. در حال حاضر شاهد مصرف ۱۱۰ درصدی آب‌های تجدید پذیر هستیم.

ایران بالاترین نرخ فرسایش خاک را دارد

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با طرح این که بالاترین نرخ فرسایش خاک را نیز ایران دارد گفت: تمام اتفاقات در محیط‌های انسانی به سیاست و مدیریت خود ما باز می‌گردد. فرسایش خاک به واسطه فعالیت‌های کشاورزی و چرای نا محدود دام است.

معاون محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست با اشاره به اینکه کلانشهرهای ایران بالاترین نرخ آلودگی هوا را دارند نیز تصریح کرد: عمده مشکلات و معضلات زیست محیطی به عدم هماهنگی دستگاه‌ها و الگوی زندگی باز می‌گردد.

تجریشی به آلودگی شدید هوا و وضع نامطلوب کیفیت آن اشاره کرد و گفت: در بحث هوا نیز برخی سیاست ها، نحوه نگاه، تصمیم گیری‌ها و سبک زندگی ما تاثیر عمیقی گذاشته است. در تهران و کلانشهرهای دیگر الگوی تک سرنشینی و استفاده از خودروی شخصی بر استفاده از وسایل حمل نقل عمومی غالب شده که همین امر باعث افزایش آلودگی هوا در کلانشهرها شده است. البته می توانیم  تهدیدها را به فرصت‌های خوبی تبدیل کنیم.

وی تاکید کرد: وقتی به جایگاه جهانی مان نگاه می کنیم در بین ۸۰ تا۱۱۰  کشورهستیم که عمده آن به عدم هماهنگی بین دستگاهها باز می گردد و از منابع طبیعی به عنوان موتور توسعه استفاده کردیم و مردم کم کم احساس کردند محیط زیست وظیفه دولت است. فرصت هایی هم هست می بینیم می‌توانیم این تهدید ها را به فرصت هایی تبدیل کنیم. اول باید به این جمع بندی برسیم که مشکل وجود دارد و خودمان این مشکل را ایجاد کردیم و باید به دنبال راه کار حل این مشکلات باشیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان با بیان عامل آتش سوزی گفت: عامل آتش سوزی به علت دوری منطقه اولیه حریق از روستاها و تراکم زیاد جنگل و به تبع مشاهده نکردن فرد یا افرادی فعلا مشخص نشده است اما بر اساس آمار ۹۵ درصد عوامل حریق انسانی است.

نقشبندی در پایان با اشاره به از جان گذشتگی کارکنان منابع طبیعی و فعالان زیست محیطی یادآور شد: هم اکنون نیز تیم‌هایی از منابع طبیعی در حال رصد شرایط هستند و جای تاسف دارد که بعضی بدون حضور در مناطق آتش‌سوزی اقدام به اظهار نظر می‌کنند و عملا در اطفا حریق نقشی نداشته و ندارند لینک اصل خبر در سایت مدیریت بحران شهرداری تبریز

    منبع خبر

    مدیریت بحران شهرداری تبریز

    مدیریت بحران شهرداری تبریز

    مدیریت بحران شهرداری تبریز یک سازمان دولتی در شهر تبریز می باشد

      نظرات