جلسه کارگروه ستاد استانی مقابله با پدیده گرد و غبار با حضور مدیر ملی مقابله با گرد و غبار کشور در اداره کل مدیریت بحران خوزستان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل مدیریت بحران استان خوزستانم جلسه کارگروه ستاد استانی مقابله با پدیده گرد و غبار روز یکشنبه به ریاست کیامرث حاجی زاده، مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان و با حضور دکتر طهماسبی مدیر ملی مقابله با پدیده گرد و غبار در کشور و دیگر مسئولان استانی در خصوص پیگیری مبادله موافقت نامه ابلاغ اعتبار و پیشرفت فیزیکی پروژه های سال مالی ۹۷_۹۸ در اداره کل مدیریت بحران خوزستان برگزار شد.
کیامرث حاجی زاده در این کارگروه بیان کرد: رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور برای تخصیص کامل اعتبارات مقابله با ریزکرد در استان خوزستان تلاش های بسیاری کردند و به جد پای این موضوع ایستاند که جای تقدیر دارد.
مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان افزود: آنچه در موضوع مقابله با ریزگرد اتفاق افتاده است تقریبا در این دولت بوده است و واقعه بحران بهمن ۹۵ به عنوان یک نقطه عطف در تاریخ خوزستان باید ثبت شود، این واقعه تهدیدی بود که با پیام مقام معظم رهبری، پای کار امدن رییس جمهور ، کارگزارن کشور و به ویژه همراهی مردم شریف این استان برطرف شد.
وی ادامه داد: در حوزه مقابله با ریزگردها و پیرامون آن همه دستگاه های پای کارآمدند اما برخی از آن ها عملیاتی وارد میدان شدند از جمله این دستگاه ها میتوان به جهاد نصر، سازمان آب و برق استان، منابع طبیعی و … اشاره کرد.
حاجی زاده با اشاره به مصوبه ۲۶ فروردین دولت بیان کرد: اقدامات لازم در حوزه ریزگردها را از همان زمان آغاز کردیم، و در حدود ۴۰ هزار هکتار اقداماتی چون نهال کاری، آب اندازی،مدیریت چرا و مالچ پاشی انجام شد.
وی بیان کرد: کشور و استان در این برهه از زمان با توجه به مشکلات بسیار زیاد اعتبارات عمرانی به دلیل تحریم ها و دیگر دلایل به خوبی پای کار آمد و تا این جا خوب عمل شده است اما ادامه کار بسیار اهمیت دارد.
مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان تصریح کرد: با توجه به این که اعتبارات مقابله با ریزگرد مستقیما به استان داده شده لذا مسئولیت ما در این حوزه چند برابر شده است اما نکته مهم این است که در شرایط بد اقتصادی این اعتبارات به صورت صد در صد تخصیص داده شده است، دستگاه هایی که اعتبارات را دریافت کرده اند باید تا این لحظه کار را به صورت کامل انجام میدادند.
وی ادامه داد: در جلسات ستاد مقابله با ریزگردها حضور همه مدیران الزامی است و از آنجایی که این مساله ملی است از اهمیت بالایی برخوردار است لذا باید مدیر دستگاه های به همراه معاونان در این ستاد حضور پیدا کنند.
حاجی زاده گفت: کمیته نظارتی از دل ستاد ایجاد کرده ایم که دکتر لندی به عنوان دستیار استاندار مسئولیت این کمیته را برعهده دارد و در کنار ایشان مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان و رییس گروه اداره کل مدیریت بحران استان، مدیر کل زمین شناسی استان، و مدیر کل هواشناسی خوزستان حضو.ر دارند.
وی توضیح داد: یکی موضوعات مغفول مانده در استان مساله کانون کریت کمپ است چراکه با یک وزش باد در کوتاه ترین زمان ممکن وضعیت اهواز گرد و خاکی می شد لذا پس از بازدید از این منطقه به همراه استاندار تصمیم گرفته شد شرکت نفت مکلف شد ۳هزار هکتار را برعهده بگیرد.
لینک اصل خبر در سایت اداره کل مدیریت بحران استان خوزستان
نظرات