رونق کسب و کار فرهنگی در اصفهان با افتتاح گذرهای فرهنگی
مدیرکل ارشاد اسلامی استان اصفهان از افتتاح چند گذرگاه فرهنگی در اصفهان خبر داد و گفت: افتتاح این گذرها موجب رونق کسب و کار در بخش های فرهنگی شهر می شود.
وی با بیان اینکه نقش مراکز اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در موضوعات فرهنگی به خصوص کتاب بسیار اهمیت دارد، افزود: اداره کل و فرهنگ ارشاد وظیفه دارد از حوزه کتاب حمایت کند.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان از افتتاح چند گذرگاه فرهنگی در اصفهان خبر داد و اظهار کرد: افتتاح این گذرها که با همکاری شهرداری انجام می شود اتفاقی خوب در حوزه فرهنگی شهر و هدف آن رونق کسب و کار در بخش های فرهنگی است.
در این دیدار محمدجواد مرادینیا مدیرکل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیکنام حسینیپور مدیرعامل موسسه خانهکتاب و خبرگزاری کتاب ایران نیز حضور داشتند.
هم چنین خبرگزاری کتاب ایران شعبه اصفهان نیز روز گذشته -چهارشنبه ۱۹ در ماه- در مجتمع مطبوعاتی افتتاح شد.
نظرات