هرس تابستانه درختان با هدف جلوگیری از شیوع آفت و بیماری به کل درخت انجام میشود
علی مدبر در گفتگو با شهریار با بیان اینکه تعدادی از درختان در فصل زمستان با بیماری مواجه شده و یا آفت زده شده اند گفت: درختانی که شاخه های بیمار دارند اگر در این فصل هرس نشوند بیماری آنها به تمامی درخت سرایت کرده و عمر آن را به پایان می رساند.
او افزود: اجرای هرس فصلی به شهرداری های مناطق ابلاغ و در دفترچه پیمان های فضای سبز نیز درج شده است و همه موظف به اجرای آن هستند.
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز با اشاره به بیماری های موجود در شاخه های خشک شده اظهار داشت: آفت هایی مانند فتیله نارنجی، کرم چوب خوار و بیماری های متعدد در این شاخه ها وجود دارد و برای جلوگیری از شیوع آفت نیاز است تا برخی از این شاخه ها سوزانده شوند.
مدبر با انتقاد از افرادی که از روی ناآگاهی هرس فصلی سازمان را قلع و قمع درختان می نامند، گفت: برای هرگونه جابجایی و قطع درختان باید از شورای حفظ و گسترش فضای سبز مجوز گرفته شود.
او ادامه داد: اصلاح هندسی معابر، مسیرگشایی، ایستگاه های مترو و احتمال وقوع خسارت به اموال و جان شهروندان تنها دلایلی است که شورای حفظ و گسترش مجوز جابجایی درختان را صادر می کند.
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه قانون اجازه ارائه خدمات به مجتمع های مسکونی را نمی دهد گفت: بر اساس مصوبه شورای شهر در حال حاضر در موضوعاتی مانند تامین آب و هرس درختان این مجتمع های مسکونی شهرداری اجازه کمک به آنان را دارد و اگر مجتمع مسکونی از شهرداری درخواست کمک داشته باشد می توانیم به آنان خدمات ارائه کنیم.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز
نظرات