از برداشت بیش از ۳۰ هزار متر مکعب آب در فیروزکوه جلوگیری شد
![](https://www.thrw.ir/includes/tools/imgTools/image.php?img=/var/www/vhosts/thrw.ir/httpdocs/uploaded_files/DCMS/News_files/wrm_b5de94_1561277147.jpg&q=90&w=320px&h=auto)
![](https://www.thrw.ir/uploaded_files/DCMS/wysiwyg/images/rtl_arrow.gif)
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "مصطفی عباسی" با اعلام این مطلب اظهار کرد: با همکاری گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی در جهت صیانت از منابع آبی طی دو روز کاری تعداد ۳ حلقه چاه غیر مجاز در مجموع به عمق ۷۰ متر و آبدهی ۳ لیتر در ثانیه در اراضی گذرخانی، سیمین دشت، انزها از شهرستان فیروزکوه پر و مسلوب المنفعه شد.
وی همچنین با بیان اینکه این تعداد چاه ها در جهت اجرای طرح احیا و تعادل بخشی آبهای زیرزمینی و صیانت از منابع آبی پر و مسلوب المنفعه شده است، افزود: با انجام این عملیات از خروج بیش از ۳۰ هزار و ۲۹۴ متر مکعب در سال از سفره های آب زیرزمینی این امور جلوگیری خواهد شد.
عباسی ضمن تاکید بر ارتباط خوب و همکاری تنگاتنگ دستگاه قضایی برای برخورد با متخلفان تصریح کرد : طی این مدت ۱۰ مورد صدور اخطاریه در بخش آبهای سطحی و در بخش آبهای زیرزمینی داده شد.
مدیر امور منابع آب فیروزکوه در پایان خاطر نشان کرد: امور منابع آب شهرستان فیروزکوه بر اساس قانون با هر گونه تخلف در زمینه آبهای سطحی و زیرزمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.
لینک اصل خبر در سایت شركت آب منطقهای تهران
نظرات