شهر خودرو خود را مدیون شورای شهر مشهد میداند

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شورای اسلامی شورای شهر مشهدمقدس، فرهاد حمیداوی، مالک باشگاه پدیده شهر خودرو در شصت و سومین جلسه علنی شورای شهر مشهد با بیان اینکه مدیریت شهری مشهد با محوریت اعضای شورا از آغاز راه در کنار تیم بوده است، اظهارکرد: در ابتدای ورود به مشهد، بواسطه بیلبوردهای سطح شهر حس امید کاملا ملموس بود و مجموعه شهر خودرو به لطف برادری های شورای شهر مشهد هیچگاه احساس غربت نکرد.
حمیداوی خدمت به مردم شهر امامرضا(ع) را افتخاری برای خود دانست و گفت: فراهم آوردن موجبات خوشحالی و خرسندی شهروندان و کسب مجوز حضور در مرحله پلیآف جام باشگاه آسیا را بزرگترین افتخار برای خود میدانیم.
مالک باشگاه پدیده شهرخودرو تاکید کرد: بارها گفته و بازهم تاکید میکنیم که اگر حمایت های شورای پنجم شهر مشهد نبود، تیم پدیده شهرخودرو جایگاه کنونی را نداشت و این موفقیت ثمره لطف و محبت مدیریت شهری است.
حمیداوی با بیان اینکه مجموعه شهر خودرو خود را مدیون شورای شهر و مدیریت شهری مشهد میداند، افزود: حسی که شورای پنجم شهر مشهد در این شهر ایجاد کرده، در کل کشور و حتی تهران بینظیر است؛ تیم شاهین شهرداری بوشهر که به لیگ برتر اضافه شده امروز از حمایت شهرداری بوشهر برخوردار نیست لذا بعنوان نفر اول مجموعه قدردان تمام زحمات و برادری شما هستیم.
نظرات