کاشان خاستگاه بخشی از هنرهای آیینی سنتی است

کاشان خاستگاه بخشی از هنرهای آیینی سنتی است

داوود فتحعلی بیگی، در دیدار با شهردار کاشان با بیان اینکه خود را سرباز کوچک فرهنگ و هنر این مرز و بوم می دانم اظهار کرد: تا کنون بضاعت اندک خود را در این مسیر صرف کرده‌ام چراکه نگران نمایش های آیینی سنتی هستم.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه های هنر و تئاتر ما ارزش این گونه نمایش ها را نمی دانند خاطرنشان کرد: به عنوان نمونه گونه روحوضی دیگر در تهران به عنوان یکی از قطب‌های این نمایش وجود ندارد و سایر قالب‌ها هم سرنوشت مشابهی پیدا کرده‌اند.

این بازیگر، نویسنده، کارگردان و استاد دانشگاه با بیان اینکه خاستگاه بخشی از هنرهای آیینی سنتی منطقه کاشان مبتنی بر معماری اصیل آن است عنوان کرد: در کاشان خوشبختانه هنوز بستر معماری غنی وجود دارد که زمینه‌ای برای حفظ و احیای هنرهای آیینی سنتی ماست.

عضو ستاد مرکزی و مسئول دبیرخانه جشنواره نمایش های آیینی سنتی نیز در این دیدار عنوان کرد: در سال های گذشته تقاضاهای زیادی برای رفتن جشنواره به شهری غیر از تهران مطرح گردید اما هیچ وقت این بستر و اعتماد ما نسبت به آن ها جلب نشد.

مهدی حاجیان تصریح کرد: امسال با توجه به پیشینه تاریخی و فرهنگی کاشان از یک طرف و دوستان فعال در این عرصه که پیش قدم شدند ما را متقاعد کردند تا اجرای نیمی از جشنواره را به کاشان واگذار کنیم.

وی تاکید کرد: امیدواریم با برگزاری هرچه بهتر این رویداد که با همت بخش خصوصی و با همکاری شهرداری و دیگر نهادها در کاشان انجام خواهد پذیرفت زمینه برای برگزاری سال های آتی این جشنواره نیز فراهم شود.

اکبر رضوانیان دبیر بخش کاشان جشنواره در این دیدار که نایب رئیس شورای اسلامی شهر و برخی از اعضای ستاد برگزاری جشنواره در کاشان نیز در آن حضور داشتند، با اشاره به برگزاری این رویداد هنری از ۱۹ تا ۲۶ مردادماه همراه با سمینار بین المللی نمایش های آیینی سنتی، بر لزوم مساعدت و همکاری شهرداری کاشان برای برگزاری هر چه با شکوه تر این جشنواره تاکید کرد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری کاشان

    منبع خبر

    شهرداری کاشان

    شهرداری کاشان

    شهرداری کاشان یک شهرداری در شهر کاشان می باشد

      نظرات