دکتر حقیقی در مجمع عمومی عادی نوبت دوم سازمان:
پیگیری جدی و تأکید به شهرداری ها و سایر مراجع صدور پروانه جهت عدم صدور پروانه بدون اعلام خروجی از سوی نظام مهندسی ساختمان/ شهرداری ها می توانند از شناسنامه فنی و ملکی به عنوان پیش نیاز صدور گواهی پایان کار استفاده کنند

دکتر حقیقی در مجمع عمومی عادی نوبت دوم سازمان: پیگیری جدی و تأکید به شهرداری ها و سایر مراجع صدور پروانه جهت عدم صدور پروانه بدون اعلام خروجی از سوی نظام مهندسی ساختمان/ شهرداری ها می توانند از شناسنامه فنی و ملکی به عنوان پیش نیاز صدور گواهی پایان کار استفاده کنند

دکتر حقیقی در مجمع عمومی عادی نوبت دوم سازمان:
پیگیری جدی و تأکید به شهرداری ها و سایر مراجع صدور پروانه جهت عدم صدور پروانه بدون اعلام خروجی از سوی نظام مهندسی ساختمان/ شهرداری ها می توانند از شناسنامه فنی و ملکی به عنوان پیش نیاز صدور گواهی پایان کار استفاده کنند


به گزارش روابط عمومی سازمان، سالن اجتماعات هلال‌احمر ساری شاهد برگزاری مجمع عمومی عادی نوبت دوم سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران در روز شنبه مورخ 98/05/19 بود. در این مجمع عمومی که در اولین روز هفته با استقبال نسبی مهندسان (نسبت به جلسات قبلی) نیز روبه‌رو شد، هماهنگ با شیوه‌نامه نحوه تشکیل و اداره مجمع‌های عمومی و با دستور کار گزارش عملکرد ریاست سازمان، گزارش ریاست شورای انتظامی و گزارش هیئت بازرسین و همچنین تصویب ترازنامه سال 1397 به شکل مناسبی برگزار گردید.
در ابتدای جلسه مطابق مفاد مندرج در ماده 9 از فصل سوم شیوه‌نامه اداره مجمع، هیئت‌رئیسه با انتخاب حاضرین انتخاب شدند و پس از انتخاب هیئت‌رئیسه اصلی مجمع وارد دستور کارهای خود شد.
در ابتدا دکتر فرشیدرضا حقیقی ریاست سازمان با بیان گزارش مبسوطی از عملکرد هشت‌ماهه هشتمین هیئت‌مدیره سازمان، صرفه‌جویی در زمان و هزینه‌های سازمان و همچنین درک اهمیت حفظ محیط‌زیست را از طریق کاستن از کاغذبازی‌های اداری، کاهش بوروکراسی و نرم‌افزاری کردن روند ارائه خدمات به مهندسان و مخاطبان سازمان را یکی از ویژگی‌های بارز عملکرد در این بازه زمانی بیان کرد. وی الکترونیکی کردن گواهی شرکت در دوره‌های آموزشی جهت تسریع در روند ارائه خدمات را یکی از مواردی دانست که در همین راستا  قابل‌بیان است. برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارکنان سازمان، آموزش اساتید، دوره‌های HSE و دوره‌های تفکیک آپارتمان و اخلاق حرفه‌ای، شروع به کار سامانه‌های آموزشی و پژوهشی در تارنمای سازمان جهت زمینه‌سازی معرفی پژوهشگران، ایده‌های برتر و طرح‌های فناورانه بخشی از فعالیت‌های سازمان است. پایش دفاتر نمایندگی از طریق نمایندگان اداره کنترل نظارت با حضور در محل دفاتر نمایندگی جهت بررسی روند ارائه خدمات مهندسی و مالی و تدوین سازوکار ایجاد وحدت رویه بین دفاتر نیز بخش دیگری از نظارت سازمان و تنسیق امور صنفی بوده است.
ریاست سازمان در ادامه صحبت‌های خود ضمن ارائه آماری از تعداد جلسات هیئت‌مدیره، تعداد اعضای سازمان ( با پروانه و بی پروانه) و شرکت‌های طراحی و نظارت و آزمایشگاهی و سازندگان حقیقی و حقوقی، بر ارائه خدمات رفاهی از طریق همکاری با بانک‌های طرف قرارداد با سازمان و همچنین ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه و تخصیصی و ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی را یادآور شد.
دکتر حقیقی به ارائه 85 پروپوزال پژوهشی اشاره کرد که از این میزان 16 مورد آن ضمن تصویب، به مرحله عقد قرارداد رسیده است. همچنین وی به چارت سازمانی ساختار سازمان از طریق ایجاد کارگروه‌های عملیاتی و همچنین تکمیل کادر اداری سازمان با انتخاب افرادی مناسب برای سمت‌های اداری مالی، اداره کنترل نظارت و اداره خدمات مهندسی اشاره نمود. در ادامه دکتر حقیقی به پیگیری ساخت‌وسازهای غیرمجاز از سوی سازمان اشاره کردند که در بهمن 97 درخواستی از معاونت عمرانی داشتیم بابت ابلاغ به شهرداری‌ها و طی دو نامه محرمانه به کلیه شهرداری‌ها و مراجع صدور پروانه ابلاغ شد که بدون خروجی ارائه خدمات کامل و نظارت اصولی نظام‌مهندسی پروانه صادر نشود که عدول از آن خلاف قانون دانسته شد. پیگیری ساخت‌وسازهای غیرمجاز و چالش خارج کردن برخی از پروژه‌ها بدون نظارت  نظام‌مهندسی ساختمان، با جدیت سازمان و هم از طریق دادستانی، اصناف و کنترل نظارت و معاونت عمرانی و اداره راه و شهرسازی همچنان صورت می‌گیرد.
ریاست سازمان در انتهای صحبت خود به مواردی دیگر از جمله ارائه گزارش از روند صدور شناسنامه فنی و ملکی و پیگیری سازمان درزمینه نهادینه‌سازی پیش‌نیاز بودن آن برای صدور گواهی پایان کار از سوی شهرداری‌ها، حضور استاندار در روز گرامی داشت مهندسی  و رایزنی با مدیران سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با مهندسین و همچنین آماری از بهبود وضعیت اداره کنترل نظارت،  کمیسیون‌ها و واحدهای تأسیسات و ماده 27 و املاک و مستغلات سازمان اشاره نمودند.
در ادامه مهندس توکلی نماینده شورای انتظامی از عملکرد این شورا در زمینه موضوعات مهندسین به‌صورت آماری مواردی بیان کرد. وی برگزاری 96 جلسه در سال 97 بابت حدود 342 پرونده تخلف با موضوعاتی همچون عدم گزارش به‌موقع تخلفات، تناقض در مدیریت بر تشکیل شرکت‌های حقوقی و اعضای آن‌ها و عدم مشاهده آخرین تغییرات هر شرکت، عدم رعایت اصول ایمنی، عدم رعایت مشخصات فنی، بی‌توجهی به مصوبات هیئت‌مدیره، بی‌توجهی و عدم اجرای سازه‌های نگهبان و درز انقطاع و عدم رعایت جدی مقررات ملی ساختمان و صدور گواهی پایان کار بدون توجه به استانداردها اشاره کرد. همچنین وی به ارائه گزارشی آماری و کیفی در زمینه روند بررسی پرونده‌های تخلفات بر اساس رشته‌های مختلف و توضیحاتی پیرامون آن‌ها و همچنین برگزاری جلسات مشترک با گروه‌های تخصصی، کمیسیون‌ها و کمیته‌های مختلف سازمان و پاسخ به استعلام‌های درخواستی و سایر موارد پرداخت.
در ادامه دکتر فیروزیان خزانه‌دار سازمان، به ارائه ترازنامه سازمان در سال 97 و وضعیت بخش‌های درآمدی و هزینه‌ای سازمان پرداختند. بعد از سخنان خزانه‌دار، مهندس ذبیح اله تیمورزاده نماینده هیئت بازرسین سازمان، ضمن بیان گزارشی از روند بررسی و اعلام موارد اصلاحی آن به هیئت‌مدیره، ترازنامه را از نظر هیئت بازرسین مورد تایید اعلام کرد.

در انتهای جلسه پس از سخنان نهایی خزانه‌دار و ارائه گزارش آماری، هر کدام از بندهای ترازنامه سال 1397 سازمان نظام‌مهندسی مورد تایید حاضرین در جلسه مجمع عمومی عادی نوبت دوم نیز قرار گرفت.



لینک اصل خبر در سایت سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مازندران

    منبع خبر

    سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مازندران

    سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مازندران

    سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مازندران یک انجمن در شهر ساری می باشد

      نظرات