فاز دوم تصفیه فاضلاب شهر کرمان با حضور وزیر نیرو افتتاح شد
![](https://www.krrw.ir/includes/tools/imgTools/image.php?img=/var/www/vhosts/krrw.ir/httpdocs/uploaded_files/DCMS/News_files/wrm_cef8b2_1573484643.jpg ;q=90 ;w=320px ;h=auto)
![](https://www.krrw.ir/uploaded_files/DCMS/wysiwyg/images/rtl_arrow.gif)
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کرمان، در اولین روز از سفر دو روزه کاروان دولت تدبیر و امید به استان کرمان، فاز دوم تأسیسات جمع آوری و تصفیه فاضلاب افتتاح و عملیات اجرایی پروژه تکمیل تأسیسات فاضلاب شهر کرمان به دستور رئیس جمهور و با حضور وزیر نیرو آغاز شد.
پروژه فاز دوم تصفیه فاضلاب شهر کرمان، 15 هزار و 300 متر مکعب در شبانه روز ظرفیت دارد و 75 هزار نفر در شهر کرمان را با ۹۰۰۰ فقره انشعاب که در بازه زمانی ۵ ساله ساخته شده است، تحت پوشش قرار میدهد.
همچنین با حضور اردکانیان فاز دوم پروژه تکمیل فاضلاب شهر کرمان به طول خط انتقال ۱۲ کیلومتر و با ظرفیت ۹۰ هزار متر مکعب در شبانه روز و تعداد ۱۳۵ هزار فقره انشعاب با اعتباری بالغ بر ۱۳۹۶۰ میلیارد ریال برای مدت بازه زمانی ۵ ساله کلنگ زنی شد.
گفتنی است در این مراسم، بابایی فرماندار کرمان، زاهدی و پورابراهیمی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین استانی از جمله علی رشیدی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کرمان حضور داشتند.
لینک اصل خبر در سایت شركت آب منطقهای كرمان
نظرات