به مناسبت هفته پدافند غیر عامل در برق منطقه ای اصفهان برگزارشد نشست درس آموخته های سیل اخیر در انتقال برق

به مناسبت هفته پدافند غیر عامل در برق منطقه ای اصفهان برگزارشد نشست درس آموخته های سیل اخیر در انتقال برق

به مناسبت هفته  پدافند غیر عامل در برق منطقه ای اصفهان برگزارشد

نشست درس آموخته های سیل اخیر در انتقال برق

به مناسبت هفته پدافند غیر عامل و با هدف کسب تجربه از فعالیتهای استانهای درگیر در بحرانهای اخیر کشور ، نشست درس آموخته های سیل های اخیر در انتقال برق در سالن دکتر حسابی برق منطقه ای اصفهان برگزارشد .

به گزارش روابط عمومی برق منطقه ای اصفهان  در این نشست مهندس موسی رضایی مدیرعامل این شرکت طی سخنانی گفت :  در بحث مقابله با بحران های حاصل از بلایای طبیعی باید از تجربیات عملیاتی دیگر استانها نهایت استفاده را نموده و از آنها درس بگیریم .

مهندس موسی رضایی در ادامه افزود : بارش های فراوان علاوه بر محاسن زیاد به هرحال مشکلاتی را نیز بهمراه خواهد داشت به همین خاطر باید برای رفع آب گرفتگی سطوح پستها  در مناطق سیل خیز استان بلاخص کاشان و داران تمهیدات ویژه ای اندیشید.

مدیرعامل برق منطقه ای اصفهان در پایان سخنانش ضمن تأکید بر استفاده از درس آموخته های سیل اخیر در استانهای لرستان و خوزستان گفت : علاوه بر بستر سازی سطوح پستهای انتقال و فوق توزیع برای مقابله با وقوع سیل باید به مسائل نشست زمین در برخی مراکز تحت پوشش برق منطقه ای اصفهان. اشاره نمود .

در ادامه همایش مهندس برادران مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت برق منطقه ای خوزستان با ارائه سخنانی در خصوص بحران سیلاب گفت مواردی نظیر عدم رعایت حریم رودخانه ها ، عدم ترمیم به موقع سیل بندها و لایروبی بستر رودخانه، عدم شناسایی و اولویت بندی علمی ریسکها ، و عدم ساختار سازی مناسب مدیریت بحران در بسیاری از سازمانها را می توان برخی از دلایل تشدید خسارات ناشی از سیلاب دانست.

وی افزود: در شرایط بحران آنچه مورد اهمیت است تغییرمدیریت واکنشی به مدیریت پیشگیرانه ، نهادینه کردن مطالعات پدافند غیر عامل ، نهادینه کردن و آموزش سناریو نویسی ریسک های با احتمال بالا و نهایتاً برنامه ریزی و اجرای تمام فعالیتهای سازمان از پنجره مدیریت بحران و شرایط اضطراری با توجه به بحرانهای طبیعی کشور است .

در ادامه جلسه مهندس انصاری مدیر دفتر مدیریت بحران شرکت برق منطقه ای باختر گفت : برق منطقه ای باختر شامل سه استان مرکزی ، لرستان و همدان است که استان لرستان در فروردین ماه سال جاری دچار سیلاب و آبگرفتگی شدیدی شد و به این بلایا رانش زمین نیز اضافه شد بطوریکه از مجموع 81 آسیب به دکلهای برق حدود 46 عدد از آنها بر اثر رانش زمین بوده است .

مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل برق منطقه ای باختر در پایان به تجربیات و درس آموخته های سیلاب اخیر لرستان اشاره کرد و گفت : اقداماتی از قبیل جلوگیری از خاکبرداری و حفاری در حریم و نزدیکی فوندانسیونهای خطوط انتقال برق ، احیای جاده دسترسی مناسب به خطوط به خصوص در مناطق کوهستانی ، به کارگیری حریم بان خطوط برای سرکشی مسیر خطوط ، مشخص نمودن نقاط بحرانی و بازدید از این مناطق قبل و بعد از بارندگی و زلزله ، تشکیل و تجهیز انبار بحران برای احیای سریع شبکه ، استفاده از گالری کابل بجای  حفر کانال کابل در پستهای جدید الاحداث و بازنگری در دستور العمل های مکان یابی احداث پست ها و مسیر خطوط جدید با در نظر گرفتن اطلاعات بلند مدت هواشناسی ، توسعه بستر مخابراتی فیبر نوری و بی سیم در پست ها و تهیه دیوار های بتنی پیش ساخته به منظور ایجاد سیل بند از مهمترین مواردی است که می توانند در مدیریت بهتر بحران سیلاب کمک کنند.

لازم به ذکر است با توجه به ابلاغ قانون مدیریت بحران کشور در سال جاری و تاکید این قانون بر آموزش بلند مدت و کوتاه مدت مدیران و کارشناسان مسئول در فرماندهی حوادث و نیز لزوم اجرای دستورالعمل استانهای معین و جانشین، چنین نشست هایی با حضور استانهای معین می تواند در آمادگی، پیشگیری، مقابله و بازیابی در زمان بحران نتایج مطلوبی را به همراه داشته باشد.


خبرنگار: رضا عارضی

لینک اصل خبر در سایت شرکت برق منطقه ای اصفهان

    منبع خبر

    شرکت برق منطقه ای اصفهان

    شرکت برق منطقه ای اصفهان

    شرکت برق منطقه ای اصفهان یک شرکت در شهر اصفهان می باشد

      نظرات