مدیریت مخازن سدهای استان تهران با رویکرد مهار سیلاب های احتمالی

مدیر دفتر بهره برداری از تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه ای تهران از مدیریت مخازن سدهای پنجگانه تهران با رویکرد مهار سیلاب های احتمالی طی ماه های آینده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی ، محمد شهریاری در جلسه انسجام بخشی آب و آبفا که با حضور مدیران عامل شرکت آب منطقه ای و آب و فاضلاب استان تهران و همچنین نمایندگان شرکت آب و فاضلاب روستایی این استان برگزار شد، اظهار داشت: از ابتدای سال آبی تاکنون ۱۱۰ میلی متر بارش در سطح استان تهران به وقوع پیوسته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه درصد کاهش و نسبت به میانگین بلند مدت ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: میزان ورودی آب به سدهای پنجگانه تامین کننده آب استان تهران از ابتدای سال آبی تاکنون با ۱۷ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به رقم ۱۷۲ میلیون متر مکعب رسیده است.

مدیر دفتر بهره برداری از تاسیسات آبی و برقآبی شرکت آب منطقه ای تهران میزان حجم آب ذخیره شده در مخازن سدهای طالقان، امیرکبیر، لتیان، لار و ماملو را افزون بر ۷۱۲ میلیون متر مکعب عنوان کرد و گفت: این رقم در سال گذشته حدود ۵۵۰ میلیون متر مکعب بوده است که این آمارها حاکی از افزایش ۱۶۲ میلیون متر مکعبی حجم آب ذخیره شده در مخازن این سدها نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

وی یادآور شد: با توجه به بارش های مناسب به منظور مدیریت سیلاب های احتمالی در ماه های آینده میزان آب خروجی از برخی سدها همچون سد ماملو به تدریج افزایش یافته و تغذیه مصنوعی دشت ورامین و همچنین پایش گذر ایمن سیلاب از رودخانه های جنوب شرق استان تهران در این خصوص مد نظر قرار گرفته است.

شهریاری خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به وضعیت مناسب مخازن سدها امکان تامین آب بیشتری از محل منابع آب سطحی وجود دارد تا فشار کمتری به منابع آب زیرزمینی وارد شود که این امر در بحث تامین آب شرب کلان شهر تهران جزو سیاست های شرکت آب منطقه ای تهران و شرکت آب و فاضلاب استان تهران است.

در ادامه نیز محمدرضا کرمی نژاد معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان تهران اظهار داشت: حدود ۱۵۳۲ حلقه چاه برای تامین آب استان تهران در اختیار این شرکت است که از این تعداد حدود ۱۴۶۳ حلقه چاه فعال وجود دارد و این تعداد چاه ظرفیت آبدهی افزون بر ۷۹۶ میلیون متر مکعب را دارد.

وی افزود: علاوه بر آن نیز از محل ۵ سد طالقان، امیرکبیر، لتیان، ماملو و لار طی ۸ ماهه نخست امسال بیش از ۵۷۰ میلیون و ۶۹۰ هزار متر مکعب آب جهت مصارف شرب شهر تهران و بخشی از نیاز آب شرب پردیس برداشت شده است.

کرمی نژاد تصریح کرد: حدود ۸۰ درصد مصرف آب در استان مربوط به بخش خانگی و ۲۰ درصد نیز در بخش غیر خانگی شامل می شود و بزرگترین مصرف کننده های غیر خانگی ما مصارف تجاری و فضای سبز است.

در ادامه این جلسه در خصوص تامین آب شهر جدید پردیس و سایر موضوعات فی مابین بحث و بررسی و با حضو مدیران عامل دو شرکت تصمیمات لازم اخذ شد.

لینک اصل خبر در سایت شركت آب منطقه‌ای تهران

    منبع خبر

    شركت آب منطقه‌ای تهران

    شركت آب منطقه‌ای تهران یک سازمان دولتی می باشد

      نظرات