از اساتید و دانشجویان دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف دعوت به همکاری شد
به گزارش روابط عمومی، در این جلسه که در آن دکتر حبیب قراگوزلو معاون بازار برق و رضا ظریفی مدیر امور قراردادهای بازار برق در آن حضور داشتند، چرخه اقتصادی، اجتماعی صنعت برق ایران از ابتدا تا کنون به همراه چگونگی عملکرد بازار برق تشریح شد.
قراگوزلو در این جلسه به بیان انگیزه های انجام اصلاحات و تجدید ساختار در صنعت برق ایران پرداخت و گفت: «برق باید از یک خدمت عمومی به کالایی قابل تجارت تبدیل شود. برای رسیدن به این هدف باید بسترهای آن از طرف دولت فراهم شود.»
در ادامه وی به معرفی فعالان تجارت برق، شرکت مدیریت شبکه برق ایران، بازیگران بازار برق، مکانیزم های تجارت برق در ایران و ویژگی های بازار عمده فروشی پرداخت.
قراگوزلو در پایان سخنان خود حوزه های نیازمند به انجام کارهای پژوهشی بیشتر را به دانشجویان معرفی کرد و از آنان دعوت کرد به انجام پژوهش های علمی در این حوزه ها پرداخته و با این بخش از صنعت برق همکاری کنند.
در ادامه این نشست، مدیر امور قراردادهای بازار برق نیز به تشریح قراردادهای دوجانبه برق پرداخت و افزود: «امکان تهاتر کالا به کالا در این نوع قراردادها ایجاد شده و هم اکنون 880 مگاوات از مصرف برق مشترکان بالای 5مگاوات صنعتی کشور در هر ساعت از طریق این نوع قراردادها تامین می شود.»
رضا ظریفی در ادامه به تشریح معاملات برق در بورس انرژی و بازار خرده فروشی و سازکارهای انجام معاملات در این بخش ها پرداخت.
ظریفی همچنین در این نشست سایت اختصاصی و بین المللی بازار برق ایران (ایرما) و نشریه تخصصی بازار برق که به تازگی مجوز آن دریافت شده را به دانشگاهیان معرفی کرد و از آنان دعوت کرد با بازار برق ایران در این حوزه ها مشارکت داشته باشند.
نظرات