آبرسانی سیار به 13 روستای بشاگرد در هرمزگان/ تعمیر خطوط انتقال آب با ترمیم جاده‌ها ازسرگرفته می‌شود

آبرسانی سیار به 13 روستای بشاگرد در هرمزگان/ تعمیر خطوط انتقال آب با ترمیم جاده‌ها ازسرگرفته می‌شود

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "علاء امیریان‌نژاد" در خصوص وضعیت آبرسانی به شهرستان بشاگرد در بارندگی‌های اخیر، اظهار داشت: مشکلی در تامین آب شهرهای سردشت و گوهران نداریم، اما در 13 روستای تحت پوشش به‌دلیل طغیان رودخانه جگین و از بین رفتن جاده دسترسی هم‌اکنون امکان تعمیرات خطوط انتقال آب وجود ندارد .
وی افزود: در حال حاضر تا زمان ترمیم جاده دسترسی، آبرسانی به روستاهای این شهرستان از طریق10 دستگاه تانکر سیار انجام می‌شود .
امیریان‌نژاد اظهار کرد: منابع تامین آب روستاهای تحت پوشش در این شهرستان از محل چاه‌های زیرزمینی است که متاسفانه در پی بارندگی‌های شدید و گل‌آلود شدن این منابع، امکان ارسال آب به شبکه توزیع آب روستاها وجود ندارد .
معاون نظارت بر بهره‌برداری آبفای هرمزگان اضافه کرد: تلاش داریم با استفاده از مواد منعقد کننده و کاهش کدورت ایجاد شده، مشکل قطعی آب را در این روستاها را برطرف کنیم.
امیریان‌نژاد تصریح کرد: برای تسریع در روند تعمیرات خطوط انتقال و رفع قطعی آب بایستی منتظر بازگشایی راه‌های دسترسی به این روستاها و فروکش کردن آب رودخانه جگین باشیم که به‌محض بازگشایی مسیرها طی 24 ساعت تعمیرات انجام خواهد شد.
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات