تقویت مشارکتجویی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر
سعید ابریشمیراد در نشست امر به معروف و نهی از منکر با موضوع حمل و نقل و ترافیک گفت: شهرداریها منبع درآمدی جز مردم ندارند بر این اساس امری که باید با جدیت بیشتری به خصوص در حوزه امر به معروف و نهی از منکر دنبال شود تقویت حس تعلق به شهر و مشارکتجویی است.
وی افزود: باید این باور در مردم به وجود آید که شهر متعلق به آنهاست و تنها راه تأمین هزینههای نگهداری و اداره شهر، همراهی آنان است چراکه عملا در شرایط کنونی هیچ اعتبار دولتی دیگری وجود ندارد.
شهردار کاشان، خاطرنشان کرد: این سوال را هر شهروندی که سهم خود در نگهداری و اداره سالانه شهر را پرداخت نمیکند باید از خود بپرسد که شهر چگونه در این مدت قادر است خود را اداره کند و در حالی که منِ شهروند کوچکترین قدمی برای آن برنمیدارم، چطور انتظار شهری آباد و توسعه یافته را دارم؟
ابریشمیراد با اشاره به آغاز اجرای طرح «شهریاران» ویژه دانش آموزان گفت: برای آنکه رفتارهای اجتماعی ما درستی ترویج یابد نیاز به نهادینه کردن آن از مدارس است باید بدانیم فرهنگسازی جز به صورت بنیادی و پایهای قابل تبیین و گسترش نیست.
وی در ادامه با بیان اینکه استفاده از حمل و نقل عمومی در دنیا به عنوان فرهنگی الزامآور نهادینه شده است عنوان کرد: بر همین است که در منهتن نیویورک یا توکیو به عنوان متراکمترین مناطق شهری جهان، به جای اختصاص پارکینگ به هر واحد، از الزامها و با اعمال مدیریت و محدودیت در تردد بهره گرفته شده است.
شهردار کاشان، به موضوع آسفالت معابر نیز اشاره و بیان کرد: از نیمه دوم سال 96 این مأموریت به مناطق داده شد تا برای تنظیم بودجه سال بعد، اولویت آسفالت معابر ارائه گردد تا معابری که استاندارد کیفیت آنان پایینتر از شاخص کیفی است روکش مجدد و اصلاح شوند.
ابریشمیراد،رقم زدن بهترین اتفاقات برای شهر و پاسخ به تمام تعهدات از سالهای قبل را نیازمند اعتباری سرشار دانست و گفت: با وجود تمام محدودیتها و تنگناها، از شتاب در مسیر خدمترسانی کاسته نشده که امیدوارم با مشارکت مردم این حرکت با قدرت تداوم داشته باشد.
لینک اصل خبر در سایت شهرداری کاشان
نظرات