جلسات فشرده کمیسیون ماده پنج 6 شهر استان خراسان شمالی
به گزارش اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه و شهرسازی خراسان شمالی ، روزبه دادجو اظهار داشت: باتوجه به اینکه در ماه های پایانی سال قرار داریم و همچنین شهرداری شهرها در این ماه ها نسبت به تخفیفات صدور پروانه اقدام می کنند و تسریع در روند پاسخگویی به شهروندان از اولویت اول این اداره کل می باشد لذا جلسات فشرده کمیسیون ماده پنج شهرهای بجنورد،اسفراین ،جاجرم،درق،شیروان و مانه و سملقان طی این هفته با حضور معاون عمرانی استاندار و دیگر اعضای کمیسیون در محل سالن جلسات دفتر معاون عمرانی استاندار برگزار شد.
وی افزود:در کمیسیون ماده پنج شهر بجنورد 15پرونده در خصوص مکاتبات صورت گرفته از سمت شهرداری بجنورد با اداره کل راه و شهرسازی مربوط به موضوعات مختلف که عمدتا در خصوص گذر بندی و تغییر کاربری و نحوه احداث بنا بود مطرح و تصمیم گیری گردید و در این جلسه همچنین در خصوص اولویت باز گشایی معابر مطابق طرح و لزوم اجرای طرح تفصیلی مصوب بررسی و تبادل نظر گردید.
دادجو در خصوص کمیسیون ماده پنج شهر شیروان نیز بیان کرد :در این جلسه 25 پرونده مورد بحث و برسی قرار گرفت که از این تعداد 5 مورد مربوط به گذربندی ها و تثبیت عرض گذر ، 3 مورد مربوط به درخواست افزایش تراکم ، 4 مورد در قالب دو بند مربوط به اعتراض به سهم خدمات ، 11 مورد مربوط به درخواست تغییر کاربری با موضوعات تغییرکاربری از فضای سبز ، باغات ، فرهنگی و آموزشی به مسکونی می باشند و 2 مورد متفرقه بود.
وی همچنین به کمیسیون ماده پنج شهر جاجرم اشاره کرد و گفت: کمیسیون ماده 5 به منظور تسریع در پاسخگویی به تغییرات الزامی معابر موضوع را به کمیته فنی اهاله نمود و اینکه 14 پرونده در این جلسه مطرح شد که از جمله مهمترین موضوعات تغییر کاربری از تجاری به مسکونی و افزایش بنا بود و در کمیسیون شهر درق نیز یک موضوع که مربوط به تایید نقشه تفکیکی بود مطرح و تایید شد.
دادجو تصریح کرد: در کمیسیون ماده پنج اسفراین نیز 15 پرونده که شامل تغییر کاربری ،تثبیت گذر ،بحث تغییر حد نصاب پارکینگ ،حذف عقب نشینی در طبقات و تایید نقشه تفکیکی بود مطرح و بررسی شد.
معاون شهرسازی و معماری راه و شهرسازی خراسان شمالی در پایان اضافه کرد: در کمیسیون ماده پنج مانه و سملقان 18 پرونده مطرح شد. تدوین ضوابط مربوط به نحوة حذف پارکینگ ها در ضوابط طرح تفصیلی مورد بررسی قرار گرفت و بر اساس دستورالعمل ابلاغی وزارت کشور و نظر شهرداری آشخانه، مواردی که اجرای پارکینگ در املاک امکان پذیر نباشد مشخص گردید و مقرر شد عوارض مربوط از متقاضی دریافت و در حسابی جداگانه صرفا به منظور اجرای پارکینگ های عمومی مورد استفاده قرار گیرد.
همچنین چهار درخواست مربوط به اصلاح گذرهای موجود و پیشنهادی و دو پرونده مربوط به تغییر کاربری مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پس از بررسی مجدد در کمیته فنی، نتیجه به شهرداری ابلاغ شود و یازده پرونده نیز در کمیسیون در خصوص افزایش بنا، افزایش سطح اشغال و حذف پارکینگ تجاری نیز مطرح و بررسی شد که با دو مورد آن مخالفت شد و بقیة موارد به تصویب رسید.
منبع:
اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه و شهرسازی خراسان شمالی
لینک اصل خبر در سایت اداره کل راه و شهرسازی استان خراسان شمالى
نظرات