لزوم ارزيابي عملكرد دستگاههاي مختلف در حوزه حفاظت محيط زيست
معاون محيط زيست انساني سازمان حفاظت محيط زيست بر لزوم ارزيابي عملكرد دستگاههاي مختلف در سال جاري در حوزه حفاظت محيط زيست تأكيد كرد .
به گزارش «پارما» از سايت سازمان حفاظت محيط زيست ، مسعود تجريشي در چهل و سومين جلسه كارگروه ملي كاهش آلودگي هواي كلانشهرها با اشاره به عملكرد وزارت نيرو در بخش برق گفت: آنچه كه وزارت نيرو در تابستان گذشته به عنوان عملكرد حوزه توليد برق داشت، بسيار خوب بود و گزارشها نشان ميدهد كه در تابستان گذشته بهراحتي با برخي اقدامات تشويقي پيك مصرف شكسته شد و تابستان را پشت سر گذاشتيم .
وي افزود: در حقيقت انگيزه اقتصادي براي مردم ايجاد شد و با همكاري مردم در پيك مصرف، تابستان را به خوبي پشت سر گذاشتيم لذا در بخش گاز نيز ميتوان همين كار را تكرار كرد .
معاون محيط زيست انساني حفاظت محيط زيست در بخش ديگري از صحبتهاي خود با تأكيد بر اينكه بايد آسيبشناسي در خصوص نقش دستگاههاي مختلف در حوزههاي محيط زيستي انجام شود،گفت: بايد مشخص شود هر يك از دستگاهها و حتي مردم چه نقشي در رفع چالشهاي موجود در حوزه محيط زيستي دارند و به لحاظ قانوني مشخص شود هر كسي چه وظايفي و چه عملكردي داشته است؟
وي ادامه داد: بررسيها بايد روي كلانشهرهاي مختلف انجام و آسيبها و دغدغههاي موجود شناسايي شود. بايد براي سال آينده با انجام نظرخواهي دغدغههاي موجود احصا و نسبت به رفع آنها اقدام كنيم. بيترديد مواردي كه تاكنون مورد غفلت قرار گرفته بايد امروز مورد توجه قرار بگيرند تا سال آينده نسبت به امسال عملكرد بهتري داشته باشيم .
تجريشي تأكيد كرد: امروز مردم و مسئولان نسبت به وضعيت هوا حساس هستند و برخورداري از هواي خوب، مطالبهگري بالايي در ميان مردم دارد لذا اين مطالبهگري بايد زنده نگه داشته شود تا از اين مسير بهبود شرايط حاصل شود. قطعا تعطيلي مكرر مدارس به دليل آلودگي هوا زيبنده نيست .
به گزارش ايسنا، در بخش ديگري از اين جلسه سرهنگ موسويپور - جانشين پليس راهور تهران بزرگ - در خصوص روند اجراي طرح كاهش آلودگي هوا در تهران گفت: بايد مشكلات موجود بر سر اجراي اين طرح بهصورت كلان و در سطح فرماندهي پليس و شهرداري تهران مطرح و تصميمگيري شود. در حال حاضر از 46 دوربين نصب شده 36 دوربين با اغماض كد تخلف دريافت كردند و 12 دوربين با توجه به ايراداتي كه دارند پس از رفع ايرادات كد تخلف دريافت ميكنند .
وي با تأكيد بر اينكه تشخيص تخلف با پليس است، اظهاركرد: دو سال است كه انتقال سرورها به پليس راهور پيگيري شده اما هنوز به نتيجه نرسيده است. در مورد عدم اعمال قانون براي يك سري از تخلفات كه توسط شهرداري به راهور ارسال ميشود بايد بار ديگر تأكيد كنم كه تشخيص تخلف با پليس است. ممكن است براساس اين تشخيص اعمال قانون براي خودرويي انجام نشود. از سوي ديگر بايد اين مورد نيز مورد توجه قرار گيرد كه برخي تخلفات توسط دوربين شهرداري رصد ميشود ولي به پليس ارسال نميشود .
تجريشي در پايان تأكيد كرد: سه ميليون و 900 برگه جريمه معاينه فني در 10 ماهه نخست امسال صادر شده است ولي در مورد ارسال پيامكها ميپذيريم كه مشكلاتي وجود دارد كه نسبت به رفع آنها بايد اقدام كنيم. بيترديد پليس در چارچوب مقررات و با حفظ شأن خود آماده همكاري با دستگاههاي ذيربط در حوزه اجراي مقررات است.
لینک اصل خبر در سایت اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان
نظرات