70 عملیات امداد و نجات و اطفای حریق در نیمه اول فروردین ماه انجام شد

70 عملیات امداد و نجات و اطفای حریق در نیمه اول فروردین ماه انجام شد

به گزارش روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین؛ منتظری افزود: از مجموع عملیات های انجام شده، احتیاط حریق و حادثه با 14 مورد و محبوس شدن در منزل و آسانسور با 10 مورد بیشترین آمار را به خود اختصاص داده و بعد از آن نیز حریق خودرو، حریق مغازه، حریق منزل، افکن و حریق درخت، همگی با 4 مورد در رده های بعدی قرار دارند که متاسفانه 4 نفر از شهروندان  نیز مجموع این عملیات ها مصدوم شده اند.

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین تاکید کرد: عموم مردم بر این باور هستند که محبوس شدن در آسانسور با تمام شدن اکسیژن همراه است، افزود: این باور غلطی است و در بازه زمانی کوتاه مدت اکسیژن داخل کابین از بین نمی‌رود، زیرا دیواره‌های اطراف آسانسور طوری تعبیه شده‌اند که هوا می‌تواند جریان داشته باشد .

منتظری با بیان اینکه توصیه می‌شود افراد سالمند و کودکان به تنهایی از آسانسور استفاده نکنند، ادامه داد: برخی از کودکان در هنگام ورود به آسانسور فرمان‌های مختلفی را به کلیدهای آسانسور می‌دهند که این امر می‌تواند حادثه ساز باشد .

رییس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری  قزوین  با تاکید بر اینکه شهروندان باید از انجام هر گونه اقدام خودسرانه برای خارج کردن افراد محبوس در آسانسور خودداری کنند، گفت: چنانچه در شرایط اضطراری شخصی در این زمینه دست به اقدام زد باید در گام اول نسبت به قطع برق آسانسور و خارج کردن آن از مدار اقدام کند که البته این امر تخصصی است .

منتظری تاکید کرد: بهتر است در هنگام وقوع آتش سوزی، بعد از زلزله و یا زمانی که نقص فنی کوچکی در آسانسور مشاهده شد، اصلا از آسانسور استفاده نکنید .

پایان پیام.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری قزوین

    منبع خبر

    شهرداری قزوین

    شهرداری قزوین

    شهرداری قزوین یک شهرداری در شهر قزوین می باشد

      نظرات