دولت الکترونیک زیستن در شرایط کرونا را تسهیل می کند

دولت الکترونیک زیستن در شرایط کرونا را تسهیل می کند


به گزارش اداره کل مدیریت بحران استان قم، دکتر بهرام سرمست استاندار قم در سی و ششمین جلسه ستاد پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم طی سخنانی با اشاره به شیوع بیماری کرونا در ایران همزمان با سایر کشورهای دنیا اظهار کرد: بسیاری از کشورهای مدعی نتواستند عدالت درمانی را در بین اتباع داخلی خود پیاده کنند؛ در حالی که در ایران تبعیض در درمان اتباع داخلی و خارجی ر نبود.

استاندار قم افزود: تاب آوری سیستم درمانی ایران نیز در صحنه ی عمل از بسیاری از کشور کشورهای غربی بهتر بود و بر خلاف آنها اولویتی برای درمان افراد جوان قائل نشدیم.

وی با اشاره به وضعیت قرمز استان قم، اظهار کرد: در مقایسه با نخستین روزهای شیوع بیماری کرونا شرایط بسیار بهتری داریم و عملکرد موفقی در این راستا داشته ایم، اما هنوز در مقایسه با سایر شهرستان ها نیاز به اعمال محدودیت و رعایت جدی فاصله گذاری اجتماعی داریم.

سرمست با بیان اینکه هنوز به شرایط عادی بازنگشته ایم خاطرنشان کرد: نباید شرایط عادی سازی شود و محدودیت ها بایستی تا بهبود شرایط و دستیابی هرچه سریعتر به یک نقطه ی تضمین کننده و اطمینان بخش باقی بمانند.

سرمست در ادامه با اشاره به ازسرگیری بسیاری از فعالیت های اقتصادی در کشور گفت: همه ی دستگاه های اجرایی در کنار مبارزه با کرونا باید برنامه های اشتغال زایی و جهش تولید را در اولویت قرار دهند.

استاندار قم با بیان اینکه در حوزه کارگری و اشتغال و نیز پیگیری مشکلات ناشی از بیکاری اقشار آسیب دیده، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بایستی ارتباط خود را با رسانه ها و مردم بیشتر کند ونسبت به تبیین سیاستهای حمایتی دولت اهتمام داشته باشند

وی اظهار داشت: برای جبران خسارت به کارگران ساختمانی، روزبازارها و سایر اقشاری که در دوران کرونا تعطیل شدند باید بسته جامعی تهیه شود.

سرمست با اشاره به روند ساماندهی کارگران فصلی گفت: در کنار ساماندهی کارگران ساختمانی ایرانی، اتباع خارجی مشغول در این حرفه هم باید ساماندهی شود.

سرمست در ادامه با تاکید بر استفاده از فرصت ایجاد شده بر اثر بیماری کرونا برای تحقق دولت الکترونیک در ابعاد مختلف گفت: تحقق کامل دولت الکترونیک یک امر زمان بر است و دستگاه های اجرایی باید به صورت مستمر برای تامین زیرساخت های آن برنامه ریزی کنند.

استاندار قم بیان کرد: در آینده ای نزدیک ارزیابی دقیقی از دستگاه های موفق در حوزه تحقق دولت الکترونیک ارائه خواهد شد.

سرمست در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به همدلی بسیار خوب مردم و خیرین قم با اقشار آسیب دیده به دلیل بیماری کرونا اظهار کرد: موازی کاری و هدفمند نبودن از مشکلات دیرینه کمک های مردمی است و از اینرو ساماندهی و تدوین بانک اطلاعاتی جامع نیازمندان باید در دستور کار قرار بگیرد.

وی ادامه داد: باید افراد آسیب دیده در جریان بیماری کرونا که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند شناسایی شده و نیازهای آنها نیز اولویت سنجی شود.

استاندار گفت: قم ظرفیت ویژه ای در بخش خیریه دارد و برای هدفمندکردن کمک های خیر باید جامعه خیرین استان نیز به سامانه جامع خیرین مجهز شوند.

وی تصریح کرد: تکمیل بانک اطلاعاتی مجمع خیرین استان بایستی دنبال و فعالیت موسسات خیریه نهادمند و قاعده مند شود.

وی همچنین با اشاره به کارکردهای مختلف مساجد، علیرغم محدودیت در برگزاری نماز جماعت در مساجد شاهد یک نهضت در رزمایش باشکوهی در مواسات همدلی و کمک مومنانه برای نیازمندان در مساجد استان هستیم.

پایان پیام

لینک اصل خبر در سایت دفتر مدیریت بحران استان قم

    منبع خبر

    دفتر مدیریت بحران استان قم

    دفتر مدیریت بحران استان قم یک سازمان دولتی می باشد

      نظرات