لزوم مشارکت مردم در مدیریت مصرف آب در استان تهران

در جلسه انسجام بخشی آب و آبفا بر لزوم مشارکت مردم در مدیریت مصرف آب در استان تهران تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "سید حسن رضوی" مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران در نشست انسجام بخشی آب و آبفا استان گفت: با شرایطی که در جامعه وجود دارد، باید بیش از گذشته دو شرکت آب منطقه ای و شرکت آب و فاضلاب با یکدیگر همکاری کنند تا خللی در تامین آب شرب کلان شهر تهران و شهرهای استان ایجاد نشود.

وی با بیان اینکه گرمای تابستان از هفته آینده شروع می شود، گفت: بر اساس اعلام سازمان هواشناسی تابستان امسال دمای هوا یک تا ۱.۵ درجه گرمتر از سال گذشته پیش بینی شده است که همین موضوع باعث افزایش مصرف آب خواهد شد.

رضوی تاکید کرد: امسال به دلیل شیوع  ویروس کرونا و تشدید و تداوم گرمای هوا ، سال خاصی برای بخش آب محسوب می شود که ضمن هماهنگی بیشتر دو شرکت با یکدیگر لازم است مردم نیز در زمینه مدیریت مصرف آب همکاری بیشتری داشته باشند.

همچنین محمدرضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا مصرف آب در استان تهران از اسفند ماه به شدت افزایش داشته به نحوی که  از اسفندماه تا به امروز، مصرف آب در بیشتر روزها بالای سه میلیون متر مکعب بوده است.

وی پیک مصرف آب در استان تهران را از ۱۵ خرداد تا ۱۵ مرداد عنوان کرد و گفت: با توجه به شرایط خاص موجود در جامعه ، پیش بینی افزایش مصرف تا ۴ میلیون متر مکعب در روز می رود که مصرف بسیار بالایی است و مردم باید همکاری لازم را داشته باشند.

محمد شهریاری مدیر دفتر بهره برداری از تاسیسات آبی و برقآبی شرکت آب منطقه ای تهران نیز با اشاره به وضعیت بارش ها  گفت: از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ۴۵۳ میلی متر بارندگی در استان تهران به وقوع پیوسته  که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۷ درصد و نسبت به میانگین بلندمدت ۶۹ درصد افزایش یافته است .

وی میزان آورد رودخانه های منتهی به سدهای پنجگانه تامین کننده آب استان تهران از ابتدای سال آبی ۹۸-۹۹ تا بیست و سوم خرداد ۹۹ را بیش از یک میلیارد و ۸۰۴ میلیون متر مکعب عنوان کرد و گفت: این درحالیست که  میزان آورد این رودخانه ها در مدت مشابه سال آبی گذشته حدود دو میلیارد و ۱۱۴ میلیون متر مکعب بوده و نشان از کاهش ۱۵ درصدی آورد رودخانه ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

شهریاری در خصوص علت کاهش ۱۵ درصدی آورد رودخانه ها علی رغم افزایش بارندگی ها گفت: با وجود اینکه بارش برف مناسبی در ارتفاعات طی زمستان سال گذشته به وقوع پیوسته اما این برف براساس مطالعات چگالی انجام شده از تراکم مناسبی برخوردار بنوده و حجم آب معادل برف در سال آبی جاری نسبت به سال آبی گذشته با کاهش همراه بود.

مدیر دفتر بهره برداری از تاسیسات آبی و برقآبی شرکت آب منطقه ای تهران در خصوص آخرین وضعیت مخازن سدها گفت: هم اکنون حدود یک  میلیارد و ۱۳۸ میلیون متر مکعب آب در مخازن سدهای لتیان، لار، ماملو، امیرکبیر و طالقان ذخیره شده است که نسبت به روز مشابه سال گذشته ۶۸ میلیون متر مکعب کاهش را نشان می دهد .

در ادامه این نشست مدیران شرکت های آب منطقه ای تهران و آب و فاضلاب استان تهران پیرامون موضوعات مختلف فی مابین گفتگو کردند .

لینک اصل خبر در سایت شركت آب منطقه‌ای تهران

    منبع خبر

    شركت آب منطقه‌ای تهران

    شركت آب منطقه‌ای تهران یک سازمان دولتی می باشد

      نظرات