بیش از ۷۰ درصد غرق شدگی ها مربوط به شبکه های آبیاری و زهکشی است
مدیر دفتر تاسیسات آبی و برقآبی شرکت آب منطقه ای تهران گفت: بیش از ۷۰ درصد غرق شدگی مربوط به شبکه های آبیاری و زهکشی است.به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "محمد شهریاری" در چهارمین جلسه کمیته مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به آمارهای سال گذشته به طور میانگین سالانه ۱۸ نفر در شبکه های آبیاری غرق شده اند. بر این اساس ۷۱ درصد از غرق شدگی مربوط به شبکه های آبیاری و زهکشی، ۲۴ درصد در مخازن سدها و ۵ درصد در رودخانه ها می باشد.
وی با بیان اینکه گستردگی شبکه های آبیاری در استان تهران به گونه ای است که موضوع ایمن سازی شبکه ها بایستی با رویکرد جدیدی انجام شود، تصریح کرد: به منظور تسریع در این امر مکاتباتی با شهرداری های شهرستان های استان تهران نیز صورت گرفته است که امیدواریم با همکاری مسوولان این اقدام اجرایی شده تا شاهد کاهش میزان غرق شدگی باشیم.
شهریاری آمار فوتی های ناشی از غرق شدگی در سال گذشته را ۲۹ نفر عنوان کرد و افزود: این میزان از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۰ نفر می باشد که به طور میانگین سالانه بین ۲۵ تا ۳۰ نفر به دلیل بی احتیاطی و عدم توجه به هشدارهای شرکت آب منطقه ای تهران جان خود را از دست می دهند.
مدیر دفتر تاسیسات آبی و برقآبی شرکت آب منطقه ای تهران با تاکید بر اینکه همه ساله قبل از شروع فصل گرما، اقدامات خوبی توسط این شرکت در زمینه خطرات شنا در تاسیسات آبی صورت می گیرد، گفت: اطلاع رسانی ممنوعیت شنا در دریاچه سدها، رودخانه ها و کانال های آبیاری و زهکشی، تجدید نصب علائم هشدار دهنده، شناسایی نقاط حادثه خیز و نصب نرده، تهیه کلیپ های مرتبط با خطرات شنا در تاسیسات آبی، مصاحبه با صدا و سیما و خبرگزاری ها انجام شده و همچنین درج آگهی ممنوعیت شنا در روزنامه های محلی و مکاتبه درباره سرپوشیده کردن کانال ها توسط شهرداری از جمله موارد در دست اقدام می باشد.
شهریاری درباره شبکه های آبیاری و دسترسی عموم مردم به این شبکه ها اظهار کرد: بارگذاری جمعیتی و توسعه شهرها در کنار شبکه های آبیاری و زهکشی و همچنین عدم توجه شهروندان به هشدارها و توصیه مسوولان باعت افزایش آمار غرق شدگان در شبکه های مذکور می باشد.
در ادامه این نشست، "علیرضا خانی زاد" رییس گروه دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت نیز در خصوص اقدامات و الزامات مقابله با شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: با توجه به استمرار شیوع ویروس کرونا رعایت اصول و پروتکل های بهداشتی و همچنین انجام اقدامات بهداشتی در محیط کار الزامی است.
وی افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا اقدامات موثری در سطح شرکت با دستور مدیرعامل و پیگیری معاونت های مالی، اداری و پشتیبانی توسط دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل، بسیج، امور تدارکات و پشتیبانی و دفتر حراست انجام شده است.
خانی زاد ادامه داد: به منظور حمایت از پرسنل مبتلا شده به این ویروس پیشنهاداتی به مدیر عامل و هیات مدیره ارائه خواهد شد تا در صورت موافقت آیین نامه ای تنظیم و خدماتی به این عزیزان در جهت کاهش اضطراب و آلام آن ها انجام شود.
خانی زاد با اشاره به اینکه اصول بهداشتی در سطح شرکت توسط همکاران رعایت می شود، تصریح کرد: حهت تقویت جنبه عمومی موضوع با حمایت و نظر مساعد معاون منابع انسانی، مالی و پشتیبانی شرکت مقرر گردید مجددا وسایل ضد عفونی کننده و همچنین ماسک خریداری و در اختیار همکاران قرار گیرد.
خانی زاد در پایان ضمن آرزوی سلامتی برای کلیه همکاران شرکت خاطر نشان کرد: در کنار این گونه اقدامات بهترین راهکار برای مقابله و ایمنی در برابر این بیماری رعایت بهداشت فردی و حفظ فاصله اجتماعی است.
گفتنی است، در این نشست پیشنهاداتی در خصوص مقابله با ویروس کرونا از سوی اعضا مطرح گردید تا در جلسه هیئت مدیره عنوان و مورد تصویب قرار گیرد.
لینک اصل خبر در سایت شركت آب منطقهای تهران
نظرات