جلسه کمیسیون عمران و توسعه شهری رشت برگزار شد; "وجود برنامه های راهبردی نیاز توسعه شهری است"

جلسه کمیسیون عمران و توسعه شهری رشت برگزار شد; "وجود برنامه های راهبردی نیاز توسعه شهری است"

جلسه کمیسیون عمران و توسعه شهری رشت برگزار شد; "وجود برنامه های راهبردی نیاز توسعه شهری است"
جلسه کمیسیون عمران و توسعه شهری رشت برگزار شد; "وجود برنامه های راهبردی نیاز توسعه شهری است"
امیرحسین علوی رییس کمیسیون عمران و توسعه شهری رشت با تبریک هفته بسیج گفت انتقادی از جانب نخبگان و مدیران مطرح می شود و آن روزمرگی و نداشتن برنامه های کاربردی ، هدفمند و راهبردی از سوی شورا و شهرداری رشت است که مانع می شود حرکت های موفقی برای توسعه شهر رشت صورت بگیرد. برنامه هایی طی دو سال اول شورای پنجم ارائه شد و برنامه ای پنج ساله هم مصوب شد که متاسفانه شهرداری به آن نپرداخته و اجرا ننموده است.
این عضو شورای اسلامی شهر رشت از معاونان و مدیران حاضر در کمیسیون خواست تا برنامه ها و توضیحات لازم را در ارائه سند مالی برای بحران ارائه دهند تا به راهبرد مناسبی در این زمینه دست پیدا کنند.
مسیر گردشگری که قرار بود از آب بندان عینک به پل خشتی چمارسرا و ... تا خواهرامام برسد و الزام برای مطالعه این مسیر وجود دارد تا پروژه ها به سرمایه گذاری برسد و پروژه هایی مانند پل طبیعت و... بخشی توسط سرمایه گذار و بخشی با بودجه دولتی که برای باز آفرینی اختصاص یافته انجام شود و رشت بهره ای از این بودجه ها نبرده است.
امیرحسین علوی خواستار این شد که کمیسیون ها برنامه های راهبردی بیشتری تصویب  کنند و مشکلات مدیریت شهری به این شکل حل خواهد شد و باید حداقل برای یک سال آینده مدیران شهرداری برنامه داشته باشند و نباید برنامه های راهبردی فقط در زمان انتخابات ها گفته شود و بعد به فراموشی و روزمرگی دچار شود و مباحث باز و مطروحه در کمیسیون ها باید سریعا پیگیری شوند.
وی در مورد آبگرفتگی های اخیر گفت به واسطه اتصالات زیر زمینی مانند برق و گاز و ... متاسفانه پیمانکار از لوله های مختلف با سایز های کوچک در آن تقاط استفاده کرده و عملا آب گرفتگی در بعضی مناطق به وجود می آید که باید بر طرف شود. در حوزه تاسیسات زیر زمینی دچار مشکل هستیم و مدیران سازمان های مختلف هیچ راهبردی برای اصلاح تاسیسات زیر زمینی ندارند و باید از برنامه های راهبردی به پروژه های اجرایی برسیم.
علوی گفت مصوبات شورا در زمینه بافت بافت تاریخی و فرهنگی به به شهرداری ابلاغ شده اما شهرداری حتی در بودجه های خود هم نیاورده است و باید طی یک هفته آینده هرنوع پیگیری ، مکاتبه با سازمان های مختلف اعلام شود و آیتم های مطالعاتی شرکت پل شیر و مواردی که گفته شده است نیز به کمیسیون ارجاع نمایند.

اسماعیل حاجی پور عضو کمیسیون عمران و توسعه شهری با آرزوی سلامتی برای مهندس علیزاده که در حادثه تصادف آسیب دیدندو در بیمارستان پارس بستری هستند با انتقاد از اینکه در رشت و گیلان هیچ گونه همکاری بین سازمان های مختلف وجود ندارد گفت باید یک راهی پیدا شود که همه احساس دلسوزی و همدلی کنند و فراسازمانی بیاندیشند و نه سازمانی و پروژه های رشت برای کل استان است و تاثیر مستقیم بر همه استان دارد.
این عضو شورای شهر گفت استاندار و معاون عمرانی استانداری باید در پروژه ها مشارکت داده شوند یک راهی باید پیدا شود تا با ورود مقام عالی اجرایی استان پروژه ها به پیش برود و تا مدیریت واحد نداشته باشیم به جایی نخواهیم رسید گاهی کارشناس هایی هستند که نظر مدیران را در پروژه ها عوض می کنند و مانع تراشی می کنند. یکی از خوبی های مدیریت واحد این است که راهور هم زیر نظر شهرداری قرار بگیرد تا پروژه ها دچار مشکل نشوند و باید از پتانسیل نماینده عالی دولت استفاده کنیم.

بهراد ذاکری عضو شورای اسلامی شهر رشت با تشکر از امیرحسین علوی و پیگیری هایی که در زمان ریاست شورا داشت گفت باید این اصل را بپذیریم که بدون مطالبه مردمی کاری به پیش نمی رود. جای مطالعات فرهنگی در پروژه های عمرانی خالی است و تا مردم را همراه نکنیم هیچ پروژه ای به پیش نمی رود . در شکل مطالعه ارائه شده به کمیسیون اگر برای طرح پرسشنامه ها مشورت بیشتری صورت می گرفت بهتر و راهگشا تر عمل می شد و این مطالعات در اختیار ما قرار بگیرد تا اصلاح و کم و زیاد شود .
وی گفت در حوزه اختیار نماینده عالی دولت است که اختیاراتی را تفویض کند و باید اراده ای در این زمینه وجود داشته باشد تا اعضا شورا برای مطالبه گری حقوق مردم به پیش بروند.

لینک اصل خبر در سایت شورای شهر رشت

    منبع خبر

    شورای شهر رشت

    شورای شهر رشت یک شورای شهر در شهر رشت می باشد

      نظرات