در زمینه آموزش شهروندی ریل گذاری و اقدامات مبنایی پایه گذاری شده است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، احسان اصولی در صد و هجدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد در نطق پیش از دستور، اظهار کرد: یکی از پر چالش ترین حوزه هایی که در فضای مدیریت شهری و جوامع همواره در طول تاریخ مورد بحث قرار گرفته است، مباحث فرهنگی و اجتماعی است. تنوع، تکثر و گوناگونی سلایق این فضا را مهیا کرده است که مباحث حوزه های فرهنگی و اجتماعی، به حوزه ای پر چالش تبدیل شود.
وی افزود: قطعا آنچه مبنای فعالیت ما در شورای اسلامی شهر مشهد و شهرداری قرار می گیرد، سند مکتوبی است که به تصویب رسیده و ۶ مضمون راهبردی معرفی شده است. اهداف این سند شامل ارتقای آگاهی و پایبندی شهروندان به حقوق شهروندی و مسئولیت اجتماعی در حیطه اختیارات مدیریت شهری، انسجام و نشاط اجتماعی، کاهش نابرابری و آسیب های اجتماعی در محدوده وظایف مدیریت شهری و افزایش ماندگاری و جذب زائر و گردشگر است.
رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، گردشگری، زیارت و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: بر مبنای این اهداف، فعالیت، سیاست گذاری و مصوباتی در شورای اسلامی شهر مشهد به تصویب رسیده و شهرداری مشهد نیز به عنوان مجری آن را اجرایی کرده است.
اصولی خاطرنشان کرد: مهم ترین اقدامات ما در بخش فرهنگی و هنری، مباحث استقبال از بهار است که از دوره سوم شورا شکل گرفته و در این دوره با سه اقدام اساسی همچون تنوع بخشیدن به رویدادهای هنری، ارتقا کیفی آثار کیفی و نام گذاری رویداد استقبال از بهار به نام «خانه بهار» تقویت کرده است.
وی اضافه کرد: همچنین در راستای تقویت المان های ثابت، یک سمپوزیوم مجسمه سازی برگزار شد که ماحصل آن مجسمه ها و سرودیس هایی که در شهر نصب شده است. در بخش جشن، اعیاد و عزاداری ها نیز اقدامات زیادی انجام شده و از مجموع ۹۰ معبر که ۳۰ نام تکراری داشتند، ۲۷ نام یگر باقی مانده که تا آخر سال به اتمام می رسد.
رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، گردشگری، زیارت و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: یکی از ماموریت های اصلی شهرداری در بخش فرهنگی، آموزش فرهنگ شهروندی است که در این زمینه ریل گذاری و اقدامات مبنایی پایه گذاری شده که از جمله آن می توان به پروژه رعایت حق تقدم عابر پیاده و تفکیک زباله از مبدا اشاره کرد.
اصولی تصریح کرد: در حوزه اجتماعی و مشارکت ها نیز طرح «محله ما» در حال اجرا است که به نوعی حلقه واسط میان مردم و مدیریت شهری است. براساس تبصره موجود در بودجه، پنج درصد اعتبارات عمرانی به پروژه «محله ما» تخصیص پیدا می کند و قرار است در آینده پنج درصد اعتبارات حوزه فرهنگی براساس نظر اعضای شورای اجتماعی محلات هزینه شود.
وی افزود: همچنین در حوزه آسیب های اجتماعی و تریبین بدنی و ورزش نیز اقدامات ارزشمندی انجام شده است.
حوریه جمالی پور
نظرات