دیدار مشاوران امور زنان سازمان حفاظت محیط زیست و آموزش و پرورش
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، سیده مریم محمدی در نشست مشترک مشاور امور زنان و جوانان سازمان حفاظت محیط زیست با مشاور امور زنان وزارت آموزش و پرورش که در آستانه هفته گرامیداشت مقام معلم و در راستای تاکید بر موضوع " معلم ، خانواده و مشارکت اجتماعی " که از شعارهای منتخب این هفته است، برگزار شد، با بیان مطلب فوق، گفت: معلمان عزیز قشر تاثیرگذار در جامعه هستند که می توانند موضوعات اصلاح الگوی مصرف ، مدیریت پسماند و مدیریت منابع را به دانش آموزان و در گام بعد به اولیاء آنها منتقل کنند.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری و عرض تبریک و خسته نباشید به معلمان زحمتکش اظهار کرد: سیاست گذاری و برنامه ریزی مختلف برای دستیابی به توسعه پایدار زمانی عملی است که ساختارهای مناسب آموزشی و فرهنگ سازی در حوزه محیط زیست از مقاطع ابتدایی در مدارس پایه ریزی شود.
معلمان و محیط زیست برای فرهنگ سازی کودکان مشارکت می کنند
در ادامه این نشست، معاون مرکز آموزش محیط زیست و تربیت محیطبان تاکید کرد: حفاظت خردمندانه از عرصه های محیط زیست در گروی شناخت و آگاهی جامعه از جمله جامعه دانش آموزی کشور (شامل دانش آموز، معلم، اولیاء و مربیان) است.
فاطمه آرتا همچنین یادآور شد: سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه گسترش سواد محیط زیست بر اساس سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه محیط زیست بسته های آموزشی ویژه مربیان کودکان پیش دبستانی تولید کرده و ابزار کمک آموزشی شامل (پوستر، فلشکارت، انیمیشن، داستانی) و همچنین بسته های کمک آموزشی پیرامون موضوعات کتاب درسی انسان و محیط زیست تهیه کرده است .
محمدی در پایان این جلسه با اعطای بسته های آموزشی (ویژه دانش آموزان و مربیان) تهیه شده توسط سازمان حفاظت محیط زیست به مشاور امور زنان وزارت آموزش و پرورش، به ضرورت معرفی و انتشار این بسته های آموزشی در جامعه معلمان و بانوان شاغل در آن وزارت خانه به عنوان جوامع تاثیر گذار در اشاعه فرهنگ زیست محیطی تاکید کرد.
نظرات