اگر مصرف را مدیریت کنیم، در هیچ منطقه‌ای از هرمزگان قطعی آب ایجاد نمی‌شود

اگر مصرف را مدیریت کنیم، در هیچ منطقه‌ای از هرمزگان قطعی آب ایجاد نمی‌شود

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "فریدون همتی" در جلسه شورای حفاظت از منابع آب و کارگروه آب و کشاورزی استان که در سالن جلسات استانداری هرمزگان برگزار شد، با اشاره به اینکه بیش از هشت هزار و 200 لیتر، مصرف آب شرب مورد نیاز در استان است، اظهار داشت: پنج هزار و 800 لیتر در ثانیه میزان تولید آب استان است و بیش از دوهزار و 400 لیتر در ثانیه کمبود تولید آب در استان وجود دارد.

وی افزود: یک هزار و 200 لیتر از کمبود آب، مربوط به روستاهای شهرستان بندرعباس است که اگر مصرف را مدیریت کنیم، در هیچ منطقه‌ای قطعی آب ایجاد نمی‌شود.

استاندار هرمزگان، با اشاره به روند افزایشی سرمایه گذاری در بخش احداث آب شیرین‌کن‌ها طی سه سال اخیر گفت: ظرفیت تولید این آب‌شیرین‌کن‌ها، هم اکنون وارد مدار شده و بخشی از کمبود آب شرب استان را جبران کرده است.

همتی عنوان کرد: با توجه به خشکسالی، تعداد زیادی از روستاها هم اکنون مشکل آب دارند و ناچار هستیم از طریق تانکر به برخی از روستاها آبرسانی کنیم و یا برخی دیگر از روستاها تنها در ساعات خاص می‌توانند از شبکه آب استفاده کنند.

استاندار هرمزگان، ادامه داد: با وجود خشکسالی اما با تکیه به ظرفیت آب شیرین‌کن‌ها، بخشی از آب سد استقلال و شمیل و نیان را برای کشاورزان این مناطق در نظر گرفته‌ایم.
همتی همچنین ضمن اعلام اینکه حفظ و نگهداری سد سهران بشاگرد به شرکت آب منطقه‌ای استان واگذار شد، افزود: تا پایان شهریورماه سال جاری، یک خط انتقال جدید از آب شیرین‌کن یک‌میلیون مترمکعبی تا ابتدای خط 1400 میلی‌متر که وظیفه انتقال آب از آب شیرین کن 100 هزار به سمت مخازن داماهی را بر عهده دارد، احداث می‌شود که بتوانیم آب خریداری شده از آب‌شیرین‌کن یک میلیون متر مکعبی را تا اوایل مهرماه برای تقویت آب پایدار شهر بندرعباس وارد مدار کنیم.

لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات