«دوران طلایی» پیش روی مدیریت شهری است /  ...

«دوران طلایی» پیش روی مدیریت شهری است / ...

«دوران طلایی» پیش روی مدیریت شهری است / پروژه‌هایی در سطح "ملی" تعریف و اجرایی می‌کنیم

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، هاشم دائمی در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد و مشاور شهردار در امور ایثارگران، اظهارکرد: شورای ششم شهر مشهد و شهرداری در این دوره، از آغاز فعالیت تاکنون با مشکلات و چالش‌های جدی مواجه بوده و امروز شاهد این هستیم که مجموعه مدیریت شهری و شهردار، پیوسته در تلاش هستند که این چالش‌های از قبل مانده و پیش رو را به سرانجام مطلوبی برسانند.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری در این دوره هیچگاه بنا بر سیاه‌نمایی نداشته و نخواهد داشت، گفت: در عین حال، به جهت تنویر افکار عمومی مطالبی را با شهروندان مطرح کرده‌ایم و از تلاش‌های صورت گرفته نیز سخن گفته‌ایم.
دائمی در ادامه با اشاره به انتصاب سیدحسن موسوی‌قوچانی به سمت «مشاور امور ایثارگران شهردار»، این جایگاه را جایگاه حائز اهمیتی دانست و تصریح کرد: امیدواریم با عنایت اما‌م‌رضا(ع)، از این طریق، نظر مطلوب خانواده معزز شهدا و ایثارگران، در بدنه مدیریت شهری حاصل شود.

رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با تبریک انتصاب علیرضا صفی‌پور به عنوان «مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد» و تشکر از اقداماتی که در گذشته انجام شده، افزود: پروژه‌های عمرانی، طی سنوات اخیر در شهرهای بزرگ کشور جایگاه مهمی را پیدا کرده‌اند ولی اگر به دنبال کسب نتیجه مطلوب و موثر از قِبَل این پروژه‌ها و اثرگذاری حداکثری برای عموم شهروندان هستیم، باید چند نکته اساسی و مهم را مدنظر داشته باشیم.

دائمی با تاکید بر اینکه پروژه‌های عمرانی، باید از طرح و مطالعات جامع برخوردار باشند، گفت: طی سال‌های گذشته، این اصل مهم در برخی پروژه‌های عمرانی، آنگونه که باید، رعایت نشده و پروژه‌هایی چون «پل پرتوی» با مشکلات فنی روبروست که برای شهروندان اذیت‌کننده است.

وی با بیان اینکه اشکالات فنی و مهندسی بعضی از پروژه‌هایی که در سال‌های اخیر در دستورکار شهرداری قرار گرفته، به دغدغه‌ جدی برای مدیریت شهری تبدیل شده، تصریح کرد: حق مردم است که بدانند پروژه‌های عمرانی سطح شهر براساس کدام اولویت، نیازسنجی و مطالعات تخصصی و کارشناسی آغاز شده‌اند و چه پیوست‌هایی برای آنها تهیه شده است.

دائمی، «نیازسنجی» را دیگر رکن و پیش‌نیاز پروژه‌ها دانست و گفت: گاه برای پروژه‌ای تا 400 میلیارد تومان هزینه شده ولی در اولویت شهر نبوده است؛ با این اعتبار چند پروژه اولویت‌دار و مورد نیاز شهروندان در پهنه‌های حاشیه شهر می‌توانست آغاز شود؟ شورای شهر وظیفه نظارتی خود را در این عرصه چگونه اجرایی کرده است؟

رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با تاکید بر اینکه تمامی موارد یاد شده باید در دستورکار مدیریت شهری، اعم از شورای شهر به عنوان دستگاه نظارتی و شهرداری به عنوان دستگاه مجری، قرار گیرد، تصریح کرد: امیدواریم در این دوره، پروژه‌های بی‌نظیری در قامت پروژه‌های ملی، در کلانشهر مشهد مقدس و جهانشهر برکت و کرامت شاهد باشیم.

دائمی افزود: با برنامه‌ریزی‌های دقیق، علمی و آکادمیکی که از سوی شهردار درحال انجام است، دوران طلایی مدیریت شهری با اجرای پروژه‌های برخوردار از مطالعات قوی و پیوست‌های زیست‌محیطی و اجتماعی و ... محقق می‌شود.

لینک اصل خبر در سایت شورای شهر مشهد

    منبع خبر

    شورای شهر مشهد

    شورای شهر مشهد یک شورای شهر در شهر مشهد می باشد

      نظرات