برگزاري صبحگاه مشترك ايمني شركت هاي توزيع برق سراسر ...
به گزارش
پايگاه خبري توانير
به گزارش روابط عمومي شركت توزيع نيروي برق استان خراسان جنوبي؛ هادي منصوريان در جمع پرسنل عملياتي و اتفاقات شركت برق ضمن گراميداشت هفته صرفه جويي در مصرف آب و برق و تاكيد بر نقش همه همكاران در ترويج فرهنگ درست مصرف كردن، اظهار داشت: مهمترين عامل در بروز حوادث خطاي انساني است كه نه تنها محصول بي احتياطي كارگران، بلكه شامل بي توجهي سرپرستان، كارشناسان و مديران نيز مي باشد.
معاون بهره برداري و ديسپاچينگ شركت توزيع برق استان نظارت صحيح بر گروه هاي عملياتي شركت، تاكيد بر رعايت پروتكل هاي بهداشتي، تاكيد بر برگزاري جلسات ايمني كوتاه مدت توسط سرپرست واحدها را از جمله اهداف برگزاري اين صبحگاه برشمرد.
وي با اشاره به اينكه جان انسان بسيار با ارزش تر از آن است كه روي آن قيمت گذاشت، گفت: همه ما در هر پست و سمتي كه قرار داريم بايد رعايت نكات ايمني را سرلوحه كار و زندگي خود قرار داده تا ديگر شاهد هيچ گونه حادثه ناگواري در كشور نباشيم.
مهندس منصوريان با اعلام اين نكته كه در استان در هشت سال اخير حادثه ايمني جدي نداشته ايم و اميدواريم جشن استان بدون حادثه را در پايان سال بگيريم، ادامه داد: كنترل و نظارت دو عامل تاثيرگذار در جلوگيري از بروز حوادث هستند كه از مسئولان مربوطه تقاضا ميكنم به اين دو موضوع توجه كافي داشته باشند و در برخورد با بي احتياطي و سهل انگاري پرسنل تعارف را كنار بگذارند.
در ادامه اين مراسم مهندس بهايين با تشكر و قدرداني از نيروهاي عملياتي بابت انجام درست و به موقع دستورالعمل هاي ايمني، اظهارداشت: از لحاظ رعايت نكات ايمني و پايين بودن ميزان وقوع حوادث دلخراش در استان خراسان جنوبي از وضعيت خوبي برخوردار هستيم.
مدير دفتر ايمني شركت توزيع برق استان با اشاره به حادثه تلخ سقوط همراه با پايه در پروژه تبديل سيم به كابل خودنگهدار كه در سال 1395 براي يكي از همكاران اين شركت رخ داده، افزود: متاسفانه عدم رعايت مقررات و دستورالعمل هاي ايمني، عدم ايمن سازي مناسب محيط، عدم بررسي پايه هاي فرسوده، مهار نكردن پايه فرسوده با جرثقيل، عدم شناسايي خطرات ريسك محل كار و عدم آموزش كافي و نبود نظارت كافي بر كار پيمانكار از جمله دلايل وقوع اين اتفاق ناگوار بوده است.
وي آموزش لازم نحوه كار صحيح براي پرسنل اجرايي و پيمانكاران، مهار مناسب پايه هاي فرسوده، برگزاري جلسه توجيهي براي پرسنل به روش TBM و بررسي شرايط ميداني قبل از شروع كار توسط سرپرست گروه و حضور مداوم وي در محل عمليات را از جمله اقدامات كنترلي به منظور جلوگيري از تكرار حوادث مشابه برشمرد.
مهندس بهايين به 3 پروژه علمي و پژوهشي شركت برق استان به منظور تشديد عوامل كنترلي اشاره و بيان داشت: تغيير در فرآيند ساختار توليد پايه ها، استفاده از بتن پيش ساخته محافظ پايه و ساخت چهارپايه نگهدارنده پايه هاي فرسوده به جاي استفاده از جرثقيل عناوين طرح هاي پژوهشي انجام شده مي باشد كه با اجرايي شدن آنها شاهد كاهش چشمگير حوادث در سطح شركت هاي توزيع خواهيم بود.
در پايان اين نشست كليپ مستند مربوط به اين حادثه كه توسط شركت توزيع برق استان تهيه شده، براي حاضرين در اين مراسم پخش گرديد.
نظرات