تجاري سازي اختراع در توزيع برق سمنان

به گزارش پايگاه خبري توانير به نقل از روابط عمومي شركت توزيع نيروي برق استان سمنان، رضا علي اصغري بابيان اين خبر افزود: اين دستگاه جهت پايش وضعيت باتري هاي برق اضطراري UPS و جلوگيري از تخريب سريالي آنها به كمك دتكتور اختراع و توليد شده است.
وي در ادامه توضيح داد: اين سيستم بر روي دستگاه هاي برق اضطراري با چهار باتري 65 آمپر ساعت، دستگاه هايي با هشت باتري 42 آمپرساعت و دستگاه هايي با 64 باتري 65 آمپر ساعت نصب و به بهره برداري رسيده است.
علي اصغري به مزاياي دستگاه فوق اشاره كرد و افزود: كم هزينه بودن طرح، نداشتن عوارض سيستمي، عدم ايجاد اختلال در عوارض سيستمي، عدم ايجاد اختلال در عملكرد ups ها و جلوگيري از هدررفت 1-N باتري حادثه ديده از جمله مهمترين و بااهميت ترين مزاياي دستگاه توليد شده مي باشد.
وي يادآور شد: تمامي دستگاه هاي برق اضطراري اين شركت به اين سيستم مجهز شده اند و به زودي نسخه تحت شبكه آن جهت بررسي و پايش تك تك باتري ها ارتقاء مي يابد.
معاون برنامه ريزي و مهندسي شركت توزيع برق سمنان در پايان گفت: دستگاه دتكتور جلوگيري از تخريب سريالي باتري هاي ups با شماره 107310 توسط محمدعلي حسني از كارشناسان شركت توزيع برق استان ثبت اختراع شده و در برخي از شركت هاي ديگر مورد نصب و بهره برداري قرار گرفته است.

لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات