سقف وام ودیعه مسکن دانشجویی و نحوه بازپرداخت

سقف وام ودیعه مسکن دانشجویی و نحوه بازپرداخت

www.BanaNews.irرییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به اعطای وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ساکن در خوابگاه‌، نحوه بازپرداخت وام دریافتی را تشریح کرد.

به گزارش بنانیوز (BanaNews.ir) کیوان مرادیان کوچک سرایی ، با اشاره به نحوه بازپرداخت وام ودیعه مسکن، گفت: دانشجویان پس از فراغت از تحصیل باید به صورت یکجا مبلغ وام را بازپرداخت کنند.

وی در خصوص میزان وام ودیعه مسکن برای دانشجویان متاهل تحصیلات تکمیلی، اظهارکرد: بر این اساس به دانشجویان ساکن در تهران تا سقف ۷٫۵ میلیون تومان، برای پنج شهر بزرگ (تبریز، شیراز، مشهد، اهواز و اصفهان) تا سقف ۶ میلیون تومان و برای سایر شهرها نیز به متقاضیان ۴٫۵ میلیون تومان وام ودیعه مسکن اعطا می‌شود.

 

مرادیان اضافه کرد: همچنین برای دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی ساکن در شهر تهران این امکان فراهم است تا سقف ۵ میلیون تومان و دانشجویان شهرهای بزرگ تا سقف ۳ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان و دانشجویان سایر شهرها نیز می‌توانند تا ۳ میلیون تومان وام ودیعه مسکن دریافت کنند.

وی با اشاره به رشد ۴۰ درصدی میزان وام ودیعه مسکن نسبت به سال گذشته، خاطرنشان کرد: اولویت ارائه وام با دانشجویان تحصیلات‌تکمیلی به ویژه در مقطع دکتری است.

۴۰۰ هزار دانشجوی متقاضی خوابگاه در دانشگاه‌های شهریه‌پرداز

رییس صندوق رفاه وزارت علوم از وجود ۴۰۰ هزار دانشجوی متقاضی خوابگاه در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی شهریه‌پرداز خبر داد و گفت: صندوق تعهدی برای تامین خوابگاه برای دانشجویان غیردولتی ندارد، بر این اساس این دسته از دانشجویان یا به نحوی مشکلات خوابگاهی را رفع و یا مسافت زیادی را برای رسیدن به محل دانشگاه خود باید طی کنند.

به گفته وی، همچنین از میان متقاضیان خوابگاه‌های دولتی، به دلیل محدودیت فضا افرادی امکان استفاده از خوابگاه ندارند.

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، با ارائه پیشنهادی جهت رفع مشکلات کمبود خوابگاه، گفت: اگر حدود ۱۰ درصد اعتبارات مسکن مهر در اختیار ما قرار گیرد صندوق می‌تواند با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی مشکل کلیه دانشجویان متقاضی خوابگاه را رفع کند.

وی اضافه کرد: اگر تنها ۱۰ درصد اعتبارات مسکن مهر در اختیار صندوق قرار گیرد،‌ می‌توانیم تا سال ۹۳ مشکل اسکان دانشجویان متقاضی دریافت خوابگاه را رفع کنیم.

به گفته مرادیان،‌ سرانه خوابگاهی برای هر دانشجو ۱۰ تا ۱۴ متر مربع است که این استاندارد در شهرستان‌ها رعایت می‌شود، اما در کلان شهرها با توجه به حجم متقاضیان و همچنین کمبود فضای خوابگاهی ممکن است این رقم از ۱۰ متر به هشت متر مربع نیز برسد ولی سرانه مذکور کمتر از هشت متر مربع نخواهد بود.

    نظرات