هزینه یک میلیارد تومانی خارجسازی شناور مغروقه
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: هزینه خارج سازی شناورهای غرق شده بسیار بیشتر از خرید یک شناور جدید است؛ به طوریکه برای خارجسازی شناور مغروقه در مسیر بندرعباس، سال گذشته بیش از یک میلیارد تومان هزینه شد.
به گزارش بنانیوز (BanaNews.ir) علی استیری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سال گذشته برای خارجسازی یکی از شناورهای مغروقه در آبهای جنوب کشور بیش از یک میلیارد تومان هزینه شد.
وی ادامه داد: سال گذشته یکی از شناورهای مغروقه در نزدیکی آبهای بندر شهید رجایی که در مسیر خطوط مسافری دریایی قرار داشت، توسط پیمانکار بخش خصوصی و با هزینه سازمان بنادر و دریانوردی از آب خارج شد.
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی خاطرنشان کرد: این مغروقه باید تا قبل از آغاز طرح نوروزی جابهجایی مسافران برای افزایش امنیت شناورهای مسافری از آب خارج میشد؛ بنابراین سازمان بنادر و دریانوردی این امر را در دستور کار خود قرار داد و با واگذاری این کار به بخش خصوصی و تامین هزینه آن از محل درآمدهای سازمان بنادر شناور غرق شده را از آبهای بندرعباس خارج کرد.
وی تاکید کرد: افزایش امنیت آبهای کشور به ویژه در مسیر تردد مسافران از اولویتهای سازمان بنادر و دریانوردی است که یکی از راههای رسیدن به آن خارجسازی شناورهای غرق شده در خطوط مسافری است.
استیری با بیان اینکه در آبهای تمامی استانهای ساحلی کشور شناور غرق شده وجود دارد، اظهار کرد: خارجسازی آن دسته ازشناورهایی برای سازمان بنادر و دریانوردی دارای اهمیت است که در مسیرهای ۱۰ گانه جابهجایی مسافر در آبهای جنوبی کشور قرار دارند.
به گفته معاون سازمان بنادر و دریانوردی بعد از شناسایی شناورهای غرق شده در مسیرهای آبی کشور خارجسازی آنها از نظر هزینه و نیز میزان ایجاد امنیت اولویتبندی شده و در دستور کار قرار میگیرد.
وی اعلام کرد: زمان تصمیمگیری برای خارجسازی شناورهای غرق شده از مالکان شناورها درخواست میشود برای خارج کردن آن اقدام کنند اما با توجه به آنکه هزینه خارجسازی شناور بسیار بیشتر از هزینه خرید یک شناور دیگر است، مالکان اقدام نمیکنند و سازمان بنادر بنا بر وظیفه خود در حفظ ایمنی آبها و شناورها شناورهای مغروقه را خارج میکند.
نظرات