کیفیت، اولویت اصلی پرداخت تسهیلات نوسازی است

کیفیت، اولویت اصلی پرداخت تسهیلات نوسازی است

http://www.bananews.ir/عضو هیئت مدیره شرکت عمران و بهسازی بافت‌های فرسوده گفت: کیفیت در نوسازی بافت‌های فرسوده اولویت اصلی در ارائه تسهیلات نوسازی به متقاضیان است.

به گزارش بنانیوز(BanaNews.irاسلامی بیدگلی با بیان اینکه ودیعه تسهیلات بافت‌های فرسوده برای کلان شهر‌ها ۲۰ میلیون تومان و شهرستان‌ها ۶۰ میلیون تومان و سایر شهر‌ها ۱۰ میلیون تومان است گفت: مصوبه‌ی افزایش تسهیلات از آبان ماه سال ۹۳ صورت گرفت گفت: در طی این مدت اقدامات مربوط به پرونده انجام داده ایم تا امروز هیچ تسهیلاتی را پرداخت نکره‌ایم.

وی، در ادامه افزود: تا پایان امسال پرداخت تسهیلات ۵۰ میلیونی بافتهای فرسوده آغاز میشود.

عضو هیئت مدیره شرکت عمران و بهسازی بافت‌های فرسوده تصریح کرد: اصلی ترین وظیفه ما در نوسازی بافت‌های فرسوده در مصوبه‌ی جدید رعایت اصول معماری ایرانی و اسلامی که سعی خواهیم کرد آن را رعایت نماییم.

اسلامی در ادامه اظهار داشت: افزایش کیفیت نوسازی واحدهای فرسوده از اصلی ترین الویت‌های پرداخت تسهیلات به متقاضیان است.

وی، خاطر نشان کرد: در نوسازی بافت‌های فرسوده همکاری‌های لازم با شهرداری‌ها و شورای شهر انجام داده ایم.

 

باشگاه خبرنگاران

    نظرات