بازار اجاره در آرامش
نرخ اجاره بهای آپارتمانهای ۶۰ متری در نقاط مختلف تهران بین حدود یک میلیون تومان تا سه میلیون تومان در نوسان است.
به گزارش بنانیوز(BanaNews.ir)،نرخ اجاره بهای واحدهای ۶۰ متری در نقاط مختلف شهر تهران به شرح زیر است:
یک واحد آپارتمان ۶۰ متری واقع در پونک، ۵ سال ساخت، با پارکینگ، انباری، آسانسور به قیمت ۴۰ میلیون تومان پول پیش و ۶۰۰ هزار تومان اجاره در نظر گرفته شده است.
یک واحد آپارتمان ۶۰ متری واقع در کرمان، طبقه اول به قیمت ۲۰ میلیون تومان پول پیش و ۷۵۰ هزار تومان اجاره در نظر گرفته شده است.
یک واحد آپارتمان ۶۰ متری واقع در میدان امام حسین، یک خوابه، طبقه اول به قیمت ۴۰ میلیون تومان رهن کامل در نظر گرفته شده است.
یک واحد آپارتمان ۶۰ متری واقع در سراج، یک خوابه به قیمت ۱۵ میلیون تومان پول پیش و ۶۵۰ هزار تومان اجاره در نظر گرفته شده است.
یک واحد آپارتمان ۶۰ متری واقع در جنتآباد، نوساز به قیمت ۶۰ میلیون تومان رهن کامل در نظر گرفته شده است.
یک واحد آپارتمان ۶۰ متری واقع در شریعتی پل صدر، طبقه اول با پارکینگ و آسانسور به قیمت ۱۵ میلیون تومان پول پیش و ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان اجاره در نظر گرفته شده است.
یک واحد آپارتمان ۶۰ متری واقع در کارون، دو خوابه، طبقه سوم، با پارکینگ و انباری به قیمت ۴۲ میلیون تومان پول رهن کامل در نظر گرفته شده است.
یک واحد آپارتمان ۶۰ متری واقع در تهران نو، یک خوابه، طبقه سوم به قیمت ۳۰ میلیون تومان پول پیش و ۲۵۰ هزار تومان اجاره در نظر گرفته شده است.
یک واحد آپارتمان ۶۰ متری واقع در منیریه، همکف، با انباری به قیمت ۳۰ میلیون تومان پول پیش و ۴۵۰ هزار تومان اجاره در نظر گرفته شده است.
یک واحد آپارتمان ۶۰ متری واقع در تهرانپارس بلوار پروین، با پارکینگ، انباری، آسانسور به قیمت ۱۰ میلیون تومان پول پیش و یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان اجاره در نظر گرفته شده است.
بررسیهای میدانی نشان میدهد اجاره بها در فصل تابستان به عنوان پرتحرکترین فصل نقل وانتقالات، نوسان چندانی نداشته و نرخ اجاره در شهریورماه نسبت به تیرماه افزایش قابل توجهی را نشان نمیدهد.
همچنین آمار بانک مرکزی از تحولات قیمت و حجم معاملات بازار مسکن در شهر تهران در مردادماه نشان میدهد که شاخص اجاره مسکن در شهر تهران در مقایسه با ماه مشابه سال قبل ۱۱٫۲ درصد و در کل مناطق شهری ۱۲٫۹ درصد افزایش دارد. این در حالی است که میزان رشد اجاره بها در مجموع با روند کاهشی همراه شده است.
برخی کارشناسان مسکن با اشاره به جهش یکباره قیمت واحدهای مسکونی در سال ۱۳۹۱ میگویند در سال ۱۳۹۱ اجاره بها متناسب با قیمت مسکن بالا نرفت و شیب افزایش اجاره بها ملایمتر بود. به همین دلیل انتظار میرود اجاره بها طی سالهای آینده این عقبماندگی را جبران کند.
اما مخالفان این نظریه معتقدند تا زمانی که نرخ سود بانکی، نرخ تورم و قیمت مسکن به عنوان متغیرهای موثر بر بازار اجاره در حالت ثبات نسبی قرار دارند، اجاره بها از تورم سالیانه تبعیت میکند، لذا جهش نخواهد داشت و تنها تهدیدی که میتواند طی سالهای آینده باعث افزایش یکباره اجاره بها شود عدم تعادل عرضه و تقاضا در بخش مسکن است. لذا دولت باید هرچه سریعتر طرح جامع مسکن را عملیاتی کند تا هدف تولید ۹۵۰ هزار واحد مسکونی در سال محقق شود.
ایسنا
نظرات