تهدید کم‌آبی در ۴۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی سوادکوه

تهدید کم‌آبی در ۴۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی سوادکوه

http://www.bananews.ir/فرماندار شهرستان سوادکوه گفت: از دست رفتن حق‌آبه چشمه روزیه، موجب نابودی ۴۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی سوادکوه می‌شود.

به گزارش بنانیوز(BanaNews.ir رجبعلی وهابی  با بیان محرومیت‌های سوادکوه و و جود معضل بیکاری و تاثیر تسریع احداث کارخانه کک‌سازی در شهرستان سوادکوه در حل این معضل ابراز کرد: احداث کارخانه زغالشویی ۸۵٫۵ درصد و طرح اکتشاف ۶۳٫۹ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند و امیدواریم تا با تجهز معادن کردآباد یک و دو و همچنین تسریع در ساخت کارخانه کک‌سازی معضل اشتغال منطقه برطرف شود.

وی درباره مهم‌ترین دغدغه‌های مسئولان و مردم شهرستان عنوان کرد: فراهم کردن کادر درمانی متخصص و تجهیزات و لوازم پزشکی برای تنها بیمارستان سوادکوه، احداث شهرک فولاد سوادکوه و تکمیل محور چهار بانده سوادکوه و مسیرهای دسترسی کناری شهرستان را از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم و مسئولان منطقه است.

وهابی در مورد پیامد فاجعه بار جدایی چشمه روزیه از خطیرکوه سوادکوه عنوان کرد: عدم اجرای تفاهم‌نامه منعقده با استان سمنان درباره حق‌آبه چشمه روزیه پیامدهای فاجعه باری همچون نابودی ۴۰۰ هکتار از مناطق روستایی خطیرکوه را رقم زده است و ما با جدیت در پی آن هستیم مقداری از آب این چشمه را به منطقه بازگردانیم.

 

ایسنا

    نظرات