اجرای طرح آموزشی تفکیک زباله خشک از مبداء در خیابان شهید اسدآبادی

اجرای طرح آموزشی تفکیک زباله خشک از مبداء در خیابان شهید اسدآبادی


شهردار منطقه چهار خبر داد:

اجرای طرح آموزشی تفکیک زباله خشک از مبداء در خیابان شهید اسدآبادی



سرویس خبر: اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری کرمان
شهردار منطقه چهار کرمان از اجرای طرح آموزشی چهره به چهره تفکیک زباله خشک از مبداء با همکاری سازمان مدیریت پسماند شهرداری در خیابان شهید اسدآبادی خبر داد.
محمدحسین مومنی با تاکید بر اهمیت و ضرورت تفکیک زباله از مبداء و ارائه آموزش‌های لازم در این زمینه، گفت: مدیریت زباله یکی از حیاتی‌ترین کارهایی است که روزانه در هر شهر انجام می‌شود، به همین دلیل تفکیک زباله از مبدا باید بسیار مورد توجه قرار گیرد.
وی بازیافت را یک گام به‌سوی زندگی سبز و کاهش آلودگی محیط زیست عنوان کرد.
مومنی با اشاره به اینکه اجرای طرح آموزشی تفکیک زباله از مبداء در قالب آموزش چهره به چهره و بر اساس تقسیم‌بندی محلات و خیابان‌ها با مراجعه حضوری درب منازل صورت می‌گیرد، افزود: در این راستا مقرر شد ساعت ۹ صبح روزهای پنجشنبه هر هفته، جمع‌آوری پسماندهای خشک از مبداء در این محله صورت گیرد.
شهردار منطقه چهار با اشاره به اینکه در روزهای اخیر طرح آموزشی تفکیک پسماندهای خشک از مبداء در محله سرآسیاب اجرا شده، ادامه داد: این طرح آموزشی در شهرک هشت بهشت نیز اجرا شده است.
مومنی خاطرنشان کرد: این اقدام در قالب طرح «محله‌ی زیبا» و به عنوان یک اقدام فرهنگی، به صورت محله به محله در سطح منطقه اجرا می‌شود.


مریم ایرانمنش





لینک اصل خبر در سایت شهرداری کرمان

    منبع خبر

    شهرداری کرمان

    شهرداری کرمان

    شهرداری کرمان یک شهرداری در شهر کرمان می باشد

      نظرات