در جلسه پنجاه و چهارم شورای شهر اهواز چه گذشت؟

در جلسه پنجاه و چهارم شورای شهر اهواز چه گذشت؟

یک عضو شورای شهر اهواز با جدی خواندن مشکل توقفگاه خودرو در سطح شهر اهواز گفت: توقفگاه طالقانی از مهم ترین توقفگاه های خودرویی نیمه ساز در اهواز است که بهره برداری از آن تا حدودی مشکل پارک در این منطقه را رفع می کند اما سرنوشت آن همچنان مشخص نیست.

محمد هادی قنوات روز دوشنبه در پنجاه و چهارمین نشست علنی شورای اسلامی شهر اهواز افزود:در هفته های گذشته شاهد وقوع بارندگی در شهر اهواز و مشکلات ناشی از آن بودیم و با توجه به استمرار بارش ها در روزها و هفته های آینده به نظر می رسد ، شهرداری، آبفا اهواز ، فرمانداری و سایر نهادهای خدماتی شهر باید با وحدت و همکاری اجازه ندهند با یک بارندگی ۲۰ میلیمتری اهواز به شهری از مدار خارج شده تبدیل شود.
وی ادامه داد: بارها گفته ایم حلقه مفقوده در مدیریت شهر اهواز، نخست ثبات مدیریت و دوم اجرای مدیریت واحد شهری است؛ جزیره ای عمل کردن ارگان ها و سازمان های خدمت رسانی در اهواز ، وضعیت شهر را در مواقع بحرانی، غیر قابل تحمل کرده است از این رو باید هرچه سریعتر شرایطی فراهم شود که زیرفرماندهی و مدیریت شهرداری ، ستاد بحران خدمات شهری در اهواز تشکیل شود.
به گفته وی، شبکه فاضلاب اهواز بزرگترین چالش شهر اهواز است که نیازمند توجه جدی دولت از جمله وزارت نیرو است؛ اتمام و بهره برداری هرچه سریعتر از تصفیه خانه بزرگ شرق اهواز باید در دستور کار مدیریت خوزستان قرار گیرد.
هادی قنوات با اشاره به اینکه تعمیر خطوط و بازسازی شبکه فرسوده فاضلاب اهواز بسیار ضروری است گفت: شهر اهواز به لحاظ سرانه های بهداشتی ، رفاهی و امکانات ورزشی در وضعیت نامناسبی قرار دارد. شهرداری به تنهایی نمی تواند جوابگوی همه مشکلات شهر باشد.
وی ادامه داد:اهواز میراث هشت سال جنگ تحمیلی ، بازسازی نیمه تمام و ده ها سال محرومیت و عقب ماندگی را بر دوش دارد و جبران این عقب ماندگی گرچه در مدت محدود، امکان پذیر نیست اما حرکت وجهت دهی کلی شورای پنجم و مدیریت شهری در اهواز،در این راستا ارزیابی می شود.
هادی قنوات گفت: اهواز با تعداد بسیار زیادی شهروند ساکن مناطق کم برخوردار نیازمند توجه جدی دولت جمهوری اسلامی و به ویژه وزارت کشور و سایر نهادهای اقتصادی و بخش های متولی سرمایه گذاری است.
وی درادامه با بیان اینکه شهردار در مبارزه با فساد نباید خط قرمزی داشته باشد افزود: شهردار، شایسته سالاری را ملاک قرار دهد و بداند در انتخاب مدیران انقلابی ، متخصص و شایسته زیر هیچ فشاری نیست و اگر برخی افراد او را در تنگنا قرار می دهند تا فردی فاقد تخصص را به جایگاهی بگمارد ، آنها را افشا کند.
مدیریت غیر بومی مشکل صنایع خوزستان
این عضو شورای شهر در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: خرید سهام شرکت فولاد اکسین خوزستان توسط شرکت های غیربومی، وجود ده ها غیرخوزستانی در هیات مدیره های صنایع نفتی و پتروشیمی و شستا ،ورشکستگی کارخانه های بزرگ و قدیمی خوزستان و بیکاری هزاران نفر از کارگران کارگاه های تولیدی کوچک و بزرگ از چالش های اقتصادی خوزستان هستند که اگر مسئول و مدیر خوزستانی با وجود این مشکلات، یک شب آسوده بخوابد باید به وجدان و ایمان او شک کرد.
وی ادامه داد: خوزستان امروز نیازمند مدیران جهادی ، صادق و عملگرا و متخصص است؛ باید در مدیریت استان انقلاب کرد تا با گردش نخبگان و اصلاح سیستم اداری، عرصه بر ناکارآمدی تنگ شده و رضایتمندی عمومی ایجاد شود.
دلالان عامل گرانی میوه در بازار
رحیم کعب عمیر یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر نیز با انتقاد از نبود میوه با کیفیت در سطح شهر اهواز گفت:میوه ها در سطح شهر با درجه کیفی ۲ و سه عرضه می شوند.
وی با اشاره به بالا بودن قیمت میوه ها نسبت به سایر شهرها افزود: به دلیل وجود دلال بین میدان دار و فروشنده میوه قیمت میوه بالاتر می رود که باید برای این مساله چاره اندیشی شود.

مثلث میدان دار، دلال و میوه فروش عامل گرانی میوه
حسین حیدری نیز در این باره گفت: مثلث میدان دار، دلال و میوه فروش هر سه نقش مهمی در افزایش قیمت میوه در بازار دارند.
وی ادامه داد: میدان داران مدعی هستند که فروشندگان میوه دیگر نیمه شب برای خرید میوه به میدان نمی آیند و صبح ها میوه های خریداری شده را از دلال می خرند اما فروشندگان خرد میوه می گویند که میدان داران به آنها میوه نمی فروشند و این میوه ها از طریق دلالانی که جلوی غرفه های میدان داران را اجاره کرده اند به دست آنها می رسد.
وجود کمتر از پنج کیوسک مطبوعاتی در سطح شهر
محمدرضا ایزدی نیز با اشاره به اینکه بیش از ۴۵۰ کیوسک با مجوز محصولات فرهنگی و مطبوعاتی در سطح شهر اهواز وجود دارد گفت: از این تعداد کمتر از پنج مورد آنها تنها محصولات فرهنگی و مطبوعاتی عرضه می کنند.
وی ادامه داد: به دلیل نداشتن درآمد از این محصولات، کیوسک داران به سمت فروش سایر محصولات از جمله تنقلات روی آورده اند به همین جهت باید برای آن تعداد معدود کیوسک عرضه کننده محصولات فرهنگی مزایایی درنظر گرفته شود.
بنابراین گزارش، لوایحی با موضوع اصلاح بودجه ۹۷ سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی، اصلاح بودجه سازمان بهسازی و نوسازی، اصلاح بودجه سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی، اصلاح بودجه سازمان پایانه های مسافربری و اصلاح بودجه سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی در این نشست شورا با اکثریت آرا به تصویب رسید.

لینک اصل خبر در سایت شورای شهر اهواز

    منبع خبر

    شورای شهر اهواز

    شورای شهر اهواز یک شورای شهر در شهر اهواز می باشد

      نظرات